Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

“Ο εθελοντισμός ως στάση ζωής” στον οικισμό Μαΐστρου

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας στον οικισμό της Μαΐστρου οι Πολιτιστικοί και Αθλητικοί Φορείς του οικισμού και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Μαΐστρου, ξεκινούν μια σειρά από δράσεις με την ονομασία “ο εθελοντισμός ως στάση ζωής” τα όποια θα υλοποιούνται από εθελοντική προσφορά και εργασία, και με την υποστήριξη των υπηρεσιών του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

 

Οι παρεμβάσεις αυτές θα υλοποιούνται μετά από προτάσεις των κατοίκων του οικισμού. Τις προτάσεις αυτές θα αξιολογούν και θα ιεραρχούν τα μέλη των φορέων και θα υλοποιούνται στο μέτρο των δυνατοτήτων τους.

 

Ως πρώτο έργο αξιολογήθηκε η κατασκευή ενός στεγάστρου (στάση) επί της οδού Θράκης, για το δίκτυο αστικών συγκοινωνιών του οικισμού, καθώς μετά την επέκταση του δρομολογίου οι επιβάτες είναι εκτεθειμένη στα καιρικά φαινόμενα.

 

Η στάση που θα κατασκευαστεί θα είναι προσβάσιμη και για Α.Μ.Ε.Α. και θα φέρει το όνομα «Στάση Αλληλεγγύης» Το έργο αυτό υλοποιειται με την υποστήριξη και επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

 

ο εθελοντισμός ως στάση ζωής στον οικισμό Μαίστρου

Σύλλογος

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου