Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο Ετήσιος Χορός του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσ/κης

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο μεγάλος ετήσιος χορός του Συλλόγου μας και η βράβευση των επιτυχόντων στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι της χώρας το 2013, την Κυριακή 26/1/2014 στο κέντρο Janni στη Θεσσαλονίκη.

 

ετήσιος χορός τερπνιωτών θεσσαλονίκης 2014 τερπνή

 

Οι Τερπνιώτες και φίλοι του Συλλόγου μας αγνόησαν τις άσχημες καιρικές συνθήκες, που σε μία ακόμη κορυφαία εκδήλωση είχαμε την ατυχία να βιώσουμε ( τσουχτερό κρύο και για πρώτη φορά «άσπρισε» η Θεσσαλονίκη από το χιόνι). Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και απόλαυσαν το μεσημεριανό τους φαγητό με τραγούδι και χορό.

 

 ετήσιος χορός τερπνιωτών θεσσαλονίκης 2014 τερπνή

 

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας με δύο ξεχωριστές παραστάσεις και συμπαρέσυραν στο χορό όλους τους παρισταμένους. Δεν έλειψε και η χορωδία του Συλλόγου που τραγούδησε την «γαλάζια περιστέρα» (σεργιάνι) και χόρεψε το χορευτικό και οι προσκεκλημένοι .

 

 ετήσιος χορός τερπνιωτών θεσσαλονίκης 2014 τερπνή

 

Όπως κάθε χρόνο, ο Σύλλογος βράβευσε τα Τερπνιωτόπουλα που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι της χώρας το 2013, που φέτος έφθασαν τους 23 επιτυχόντες. Οι περισσότεροι παραβρέθηκαν στο χορό με τις οικογένειές τους και παρέλαβαν τα αναμνηστικά μετάλλια και τους επαίνους παρά τον άσχημο καιρό αλλά και τις αποστάσεις που διένυσαν. Οι ευχές μας για καλή αποπεράτωση των σπουδών τους θα τους συνοδεύουν.

 

 ετήσιος χορός τερπνιωτών θεσσαλονίκης 2014 τερπνή

 

Το χορό τίμησαν με την παρουσία τους ο ευεργέτης του χωριού μας κ. Αναστασιάδης Δημήτρης με τη σύζυγό του Αλκμήνη, οι βουλευτές κ.κ Θεόφιλος Λεονταρίδης , Μενέλαος Βλάχβεης, ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Καλαϊτζής Δημήτρης, ο Αντιδήμαρχος κ. Τρούπης Χρήστος, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Τερπνής κκ. Δρούγγος Χρήστος και Μπάγκαλας Δημήτρης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκτελωνιστών Θεσσαλονίκης κ. Κώστας Καρούλης, η Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης κ. Βλασκίδου Τζούλια, η εκπρόσωπος του Συλλόγου Μανδρακιωτών κ. Ευθαλία Παπαδοπούλου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νιγριτινών Θεσσαλονίκης κ. Κατσικαρίδης Γιώργος ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τραγιλιωτών Θεσσαλονίκης κ. Δουρμούζης Σταύρος, η Αντιπρόεδρος κ. Τζανέρη Πασχαλιά και ο ταμίας του Συλλόγου Σησαμιωτών Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ροδολιβινών Θεσσαλονίκης κ. Νίκος Σίμογλου και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αλμωπιαίων Θεσσαλονίκης κ. Ευριπίδης Σαριδάκης , ενώ μηνύματα απέστειλαν ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Θ. Καράογλου, ο συγχωριανός μας βουλευτής κ. Γ. Αμανατίδης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Βισαλτίας π. Πρόεδρος Τερπνής κ. Κώστας Μπάγκαλας.

Σύλλογος

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου