Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Κοπή πίτας του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014 στην αίθουσα του Συλλόγου. Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα οι Τερπνιώτες της Θεσσαλονίκης και οι φίλοι τους αντάλλαξαν ευχές για τον καινούργιο χρόνο και ευχήθηκαν στο Σύλλογο να συνεχίσει με επιτυχία τις δραστηριότητές του.

 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αλέκος Τσελεπής στον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του Συλλόγου, ευχήθηκε Καλή Χρονιά και ευχαρίστησε όλους όσους συμμετέχουν στα διάφορα τμήματα του Συλλόγου. Ιδιαίτερη μνεία έκανε για το Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης το οποίο βοήθησε οικονομικά το Σύλλογο, με την διάθεση των δημιουργημάτων του τόσο στη Γιορτή τσίπουρου όσο και στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι.

 

κοπή πίτας συλλόγου τερπνιωτών θεσσαλονίκης τερπνή

 

Ζήτησε από τα μέλη να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και να βοηθήσουν στην προσπάθεια που καταβάλει ο Σύλλογος να σταθεί όρθιος στη δύσκολη εποχή που βιώνουμε όλοι. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου έκοψε την πίτα για όλους τους φορείς και μοιράστηκαν σ΄ όλους τους παρευρισκομένους πιτάκια.

 

 κοπή πίτας συλλόγου τερπνιωτών θεσσαλονίκης τερπνή

 

Τυχερός φορέας για το 2014 η Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων και από τους παρευρισκομένους η κυρία Γιώτα Βρίζα, μέλος της χορωδίας του Συλλόγου, στην οποία “έπεσε” το Φλουρί της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας που αντιστοιχούσε σε ένα Βυζαντινό Κωνσταντινάτο. Ευχές επίσης απεύθυναν οι βουλευτές κ.κ Λεονταρίδης, Βλάχβεης, Αμανατίδης, το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Τερπνής Χρήστος Δρούγγος και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσ/νίκης Γιάννης Νούλης.

 

κοπή πίτας συλλόγου τερπνιωτών θεσσαλονίκης τερπνή

 

Η χορωδία του Συλλόγου με την καθοδήγηση του μαέστρου Γιάννη Βαγενά ερμήνευσε εξαιρετικά παραδοσιακά, έντεχνα και τραγούδησε με τους παρευρισκομένους το «πάει ο παλιός ο χρόνος …». Βέβαια για μία ακόμη χρονιά μας ευλόγησε ο πατήρ Όθωνας.

 

 κοπή πίτας συλλόγου τερπνιωτών θεσσαλονίκης τερπνή

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές κ.κ Λεονταρίδης Βλάχμπεης και Αμανατίδης, ο Τοπικός Σύμβουλος της Τερπνής Χρήστος Δρούγγος, η Αντιπρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων κ Τζούλια Βλασκίδου, Γερακίνα Καραγιαννίδου και Γιώργος Μώκος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Αγίου Πνεύματος Θεσσαλονίκης κ. Στέλλα Μέλκου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Σιδηροκαστρινών Θεσσαλονίκης κ. Παπαγεωργίου – Σπάση Βασιλική,ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νιγριτινών Θεσσαλονίκης κ. Γιώργος Κατσικαρίδης η Πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Τερπνής κ. Χατζάκη Ελένη και η φίλη μας δημοσιογράφος κ. Λίνα Τσάνα.

 

κοπή πίτας συλλόγου τερπνιωτών θεσσαλονίκης τερπνή

 

Για μία ακόμη φορά οι γυναίκες του Συλλόγου μας ετοίμασαν έναν πλούσιο μπουφέ με διάφορα εδέσματα και γλυκά τα οποία προσφέρθηκαν στους παρευρισκομένους. Αξίζουν ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σύλλογος

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου