Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Η Ένωση Ρουμελιωτών στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια του 16ου ΔΣ Νέας Ιωνίας

Φυλή: Ρουμελιώτες

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Με μία μεστή συμβολισμών και διάχυτης συγκίνησης, εκδήλωση που διοργάνωσε αριστοτεχνικά η σχολική κοινότητα του 16ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 και ώρα 19:30 τιμήθηκαν τα 50 χρόνια αδιάλειπτης προσφοράς στην πόλη μας.

Ο άοκνα εργαζόμενος και άψογος οικοδεσπότης, ο Διευθυντής του 16ου Δημοτικού Σχολείου κ. Ματθαίος Βαβουράκης, διερμηνεύοντας τα ομόθυμα αισθήματα του Συλλόγου των Διδασκόντων και των Γονέων είχε την ευγενή καλοσύνη να καλέσει την Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας, το Σύλλογο Κρητών Νέας Ιωνίας και το Σύλλογο Φίλων Στ. Καζαντζίδη να πλαισιώσουν μαζί με τους λιλιπούτειους μαθητές την επετειακή βραδιά.

enwsi roumeliwtwn neas iwnias 50 xronia dimotiko sxoleio neas iwnias 3

Υπό το φως της ολόγεμης σελήνης, σε ένα κατάμεστο προαύλιο, όλοι συγκινηθήκαμε από την ευρηματική γιορτή και την μοναδικά πρωτότυπη εμφάνιση των μαθητικών δρωμένων. Όλοι οι Σύλλογοι έδωσαν με τα χορευτικά του Τμήματα, δείγματα της εξαιρετικής τους δουλειάς.

Εν προκειμένω, ο Σύλλογός μας παρουσίασε πρόγραμμα Παραδοσιακών Χορών από την περιοχή της Πελοποννήσου, ξεσηκώνοντας κυριολεκτικά το κοινό και δημιουργώντας ένα μεγάλο κύκλο που όλοι συμμετείχαν. Το κέφι δεν άργησε να απογειωθεί με τους Παραδοσιακούς ήχους, καθιστώντας μας όλους μια μεγάλη παρέα!!

enwsi roumeliwtwn neas iwnias 50 xronia dimotiko sxoleio neas iwnias 2

Στη σύντομη προσφώνησή του ο κ. Διευθυντής τόνισε τη σημασία της βραδιάς, ανέδειξε τη συμβολή της εκπαιδευτικής κοινότητας στο χθες και το σήμερα, επαίνεσε τα τοπικά Σωματεία για τη μεγάλη προσφορά τους και εξήρε το ρόλο της Ένωσης Ρουμελιωτών στη στήριξη της βραδιάς και του σχολείου εν γένει.

enwsi roumeliwtwn neas iwnias 50 xronia dimotiko sxoleio neas iwnias 4

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας κ. Αθανάσιος Ραφτόπουλος, αντιφωνώντας τόνισε «Εδώ αισθανόμαστε σαν το σπίτι μας. Συμπληρώνουμε φέτος 5 συναπτά έτη φιλοξενίας του πολυπληθούς Χορευτικού μας Τμήματος, χάρη στη μεγάλη καρδιά του κ. Βαβουράκη και τη στήριξη της σχολικής κοινότητας αλλά και την αριστοτεχνική διδασκαλία του κ. Ανδρέα Ατζάμπου, πολύτιμου συνεργάτη και κοινωνού του οράματός μας.

enwsi roumeliwtwn neas iwnias 50 xronia dimotiko sxoleio neas iwnias

Απόψε μας εντυπωσιάσατε. Υποκλινόμαστε στην αγάπη και το πάθος σας για προσφορά. Όταν έχουμε τέτοια σχολειά δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα. Η ελπίδα είναι ζωντανή.» Ακολούθησαν ανταλλαγές αναμνηστικών δώρων με τη διοίκηση του σχολείου αλλά και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων καθώς στο πρόσωπο της Προέδρου του κας. Αγγελικής Δούκα βρήκαμε μια αληθινή φίλη! Ευχόμαστε το σχολείο να τα χιλιάσει!!!

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου