Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μαΐστρου

Τοποθεσία: Μαΐστρος Νομός: ΕΒΡΟΥ Περιφέρεια: Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Επίσκεψη πραγματοποίησε την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013 στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και στον πλατανότοπο Μαΐστρου η ομάδα του Ευρωπαϊκού Προγράμματος COMENIUS “H ΣΧΟΛΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ – ΕΠIΤYΧΙΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ” συνοδευόμενη από τις εκπαιδευτικούς του 5ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης κα Φιλλίνη Άννα και κα Μυλωνά Μαρίνα.

επίσκεψη COMENIUS στο μουσείο φυσικής ιστορίας μαΐστρου

Η ομάδα των μαθητών περιηγήθηκε στο μουσείο μαθαίνοντας πληροφορίες για το φυσικό περιβάλλων της περιοχή μας , παράλληλα η χοροδιδάσκαλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου κα Μπαραλή Κατερίνα πραγματοποίησε ενημέρωση με θέμα ” Παραδοσιακός Πολιτισμός του Έβρου” και τέλος η κ. Δανάκη Τάνια τους ενημέρωσε για τα παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού, δίνοντας την ευκαιρία να δοκιμάσουν αρκετά από αυτά.

επίσκεψη COMENIUS στο μουσείο φυσικής ιστορίας μαΐστρου 3

Οι επισκέπτες έφυγαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων και με αρκετές πληροφορίες στις αποσκευές τους για την φιλόξενη περιοχή μας, την ωραία Ελλάδα μας αλλα και για την εθελοντική προσφορά του σύλλογου μας στην λειτουργία του μουσείου.

επίσκεψη COMENIUS στο μουσείο φυσικής ιστορίας Μαΐστρου 3

Ευχαριστούμε το τουριστικό γραφείο Δημόκριτος Travel (Δερμετζοπούλου Ελένη & Δάφνη) για την συνεχή ένταξη στα προγράμματα τους το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και τον οικισμό της Μαΐστρου.

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου