Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Εκδρομή στο Πάρκο Ηπειρωτών

Τοποθεσία: Κοζάνη Νομός: ΚΟΖΑΝΗΣ Περιφέρεια: Δυτική Μακεδονία Φυλή: Ηπειρώτες

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Εκδρομή της ΑΡΣΙΣ ΚΟΖΑΝΗΣ στο Πάρκο Ηπειρωτών

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 στις 12:00 το πρωί, τα παιδιά και οι εθελοντές του Ελεύθερου Σχολείου της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης, πραγματοποίησαν ημερήσια εκδρομή στο Πάρκο Ηπειρωτών, μετά από τη ζεστή πρόσκληση των μελών του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης.

εκδρομή στο πάρκο ηπειρωτών 2

Την εκδρομή στήριξαν οι εργαζόμενοι στο κατάστημα «ΑΒ Βασιλόπουλος Κοζάνης» συμμετέχοντας στην πανελλαδική εθελοντική ενέργεια του ομίλου καθώς και τα μέλη του Συλλόγου Βοϊοτών Κοζάνης «Η Αγία Παρασκευή».

εκδρομή στο πάρκο ηπειρωτών 3

Πιο συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι του καταστήματος «ΑΒ Βασιλόπουλος Κοζάνης» ετοίμασαν το «πικ-νικ» των παιδιών με σάντουιτς, χυμούς και διάφορα εδέσματα, ενώ προσέφεραν επίσης τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε οικογένειες των παιδιών, που είχαν συγκεντρώσει με τη συμμετοχή του κόσμου το προηγούμενο διάστημα.

εκδρομή στο πάρκο ηπειρωτών 4

Το πρόγραμμα της εκδρομής περιελάμβανε για τα παιδιά αγώνες ποδοσφαίρου και ομαδικά παραδοσιακά παιχνίδια, ενώ για τους μεγαλύτερους της παρέας, περιελάμβανε αγώνες μπάσκετ και χορό με το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Βοϊοτών Κοζάνης «Η Αγία Παρασκευή».

εκδρομή στο πάρκο ηπειρωτών 5

Ευχάριστη έκπληξη ήταν η ύπαρξη ζωντανής μουσικής με τους νεαρούς και πολλά υποσχόμενα μουσικούς , Δημήτρη Λαδόπουλο (κλαρίνο), Σταύρο Σεραφείμ (τρομπέτα), και Κώστα Φασούλα (νταούλι). Το κέφι και η ζωντάνια των μικρών παιδιών πλημμύρισαν από άκρη σε άκρη τον χώρο του Πάρκου των Ηπειρωτών ζητώντας ξανά και ξανά να επαναληφθεί η εκδρομή αυτή.

εκδρομή στο πάρκο ηπειρωτών 6

Η συγκεκριμένη προσπάθεια με την βοήθεια όλων των συμμετασχόντων μακριά από διαχωρισμούς, με μόνο γνώμονα τον άνθρωπο και κυρίως τα αθώα παιδικά χαμόγελα, αξίζει σίγουρα να επαναληφθεί.

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου