Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Εκδήλωση : “Τραγουδώντας για τα 100”

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 100»

 

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Μαρτίου 2013, η εκδήλωση «Τραγουδώντας για τα 100» που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης, η Οργανωτική Επιτροπή και ο Δήμος Σερρών, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης των Σερρών, στην αίθουσα θεάτρου του ιστορικού “ΟΡΦΕΑ” Σερρών.

 

Σε μία κατάμεστη αίθουσα οι χορωδίες των Συλλόγων : Αγίου Πνεύματος Θεσσαλονίκης, Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης, Ροδολιβινών Θεσσαλονίκης και Νιγριτινών Θεσσαλονίκης ερμήνευσαν πατριωτικά και παραδοσιακά τραγούδια και δίκαια καταχειροκροτήθηκαν.

 

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γιάννης Νούλης τόνισε ότι οι Σερραίοι της Θεσσαλονίκης αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Σερραϊκής κοινωνίας και τιμούν με την εμφάνιση των χορωδιών τους τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση των Σερρών, αποτίοντας φόρο τιμής στους ηρωικούς προγόνους μας που με το αίμα τους και τις θυσίες τους μας χάρισαν την ελευθερία.

 

Πολύ πετυχημένη η παρουσίαση της εκδήλωσης από τη δημοσιογράφο Δέσποινα Γιαννακίδου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους :

οι βουλευτές κ.κ Αραμπατζή Φωτεινή, Λεονταρίδης Θεόφιλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Μωυσιάδης Ιωάννης, ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αγγελίδης Πέτρος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών κ. Παπαβασιλείου Βασίλειος, ο Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Καλαϊτζής Δημήτριος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μασλαρινός Αθανάσιος, η Αντιπρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Μπιτζίδου Σοφία, η Πρόεδρος του «ΟΡΦΕΑ» Σερρών κ. Γιούλη Σπυρίδου.

 

 

Τραγουδώντας για τα 100 1

 

 

Τραγουδώντας για 100 2

 

 

Τραγουδώντας για 100 3

Σύλλογος

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου