Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Εκδηλώσεις από τον Σύλλογο Τερπνιωτών για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

14 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ

 

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη που θεσμοθετήθηκε από την Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας και γιορτάζεται σ΄ όλο τον κόσμο κάθε χρόνο στις 14 Ιουνίου , ο Σύλλογός μας προγραμμάτισε φέτος τις παρακάτω εκδηλώσεις :

 

1. Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας από 9 έως 15 Ιουνίου στο Κέντρο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ αλλά και σ΄όλες τις αιμοδοσίες των νοσοκομείων της χώρας.

 

2. Ενημερωτική εκδήλωση την Τετάρτη 11 Ιουνίου και ώρα 20.30 μ.μ στην αίθουσα του Συλλόγου μας Στρατηγού Παπούλα 37 Α. Τούμπα, με θέμα «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ & ΔΩΡΕΑ ΙΣΤΩΝ & ΟΡΓΑΝΩΝ».

Ομιλήτριες οι κυρίες Παπαιορδάνου Χρύσα (επισκέπτρια Υγείας στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ) και Καλέργη Ευθυμία (Συντονίστρια Ε.Ο.Μ Β. Ελλάδος).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση – ευαισθητοποίηση και παρότρυνση του κοινού για εθελοντική προσφορά ασφαλούς αίματος καθώς επίσης και για την Δωρεά ιστών και οργάνων. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης.

 

Επειδή θεωρούμε ιδιαιτέρως σημαντική την προσφορά αίματος και δωρεά οργάνων και ιστών σώματος , απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους να τιμήσουν με την παρουσία τους την παραπάνω εκδήλωση.

Σύλλογος

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου