Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Δελτίο τύπου του Συλλόγου Παστίδας Ρόδου “ΚΑΜΑΡΙ”

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παστίδας Ρόδου «ΚΑΜΑΡΙ» ανακοινώνει ότι δυστυχώς γιορτάστηκε η Πρωτομαγιά φέτος στην μαγευτική τοποθεσία όπου βρίσκεται το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στο χωριό μας.

 

Ο λόγος είναι το ότι η Πρωτομαγιά φέτος ήταν την Μεγάλη Τετάρτη και το μπέρδεμα που προηγήθηκε με την μεταφορά ή όχι του εορτασμού για την Λαμπρή Τρίτη, δεν μας επέτρεψε τον προγραμματισμό και την πραγματοποίηση της γιορτής.

 

Το εν λόγω έθιμο που καθιερώθηκε από τον Σύλλογο περιλαμβάνει εκτός από την ορχήστρα και τα χορευτικά συγκροτήματα, παιχνίδια που έχουν περάσει στην λήθη της ιστορίας και διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους όμορφα και απλά όπως είναι το τράβηγμα σκοινιού, οι τσουβαλοδρομίες, οι αυγοδρομίες κ.α.

 

Το έθιμο αυτό θα συνεχιστεί (πρώτα ο Θεός) την επόμενη χρονιά κανονικά στο ίδιο μέρος, με την ίδια συνταγή. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παστίδας Ρόδου «Καμάρι» εύχεται σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά με υγεία.

 

Οι φίλοι που σερφάρουν στο διαδίκτυο μπορούν να ενημερώνονται για τις δραστηριότητες μας μέσω της ιστοσελίδας μας www.kamari- pastida.gr διαβάζοντας τα δελτία τύπου-ανακοινώσεις και βλέποντας φωτογραφίες ή video απ’όλες τις εκδηλώσεις μας & στο Facebook (Καμάρι Πολ.Συλ.Παστίδας Ρόδου) καθώς και στο Youtube https://www.youtube.com/ user/kamaripastida

Σύλλογος

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου