Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Χορευτικό Εργαστήρι Νέας Ιωνίας – Καλοκαίρι 2014

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Παρόν σε μικρές και μεγάλες διοργανώσεις
Γεμάτο το πρόγραμμα των παρουσιάσεων για το Χορευτικό Εργαστήρι και φέτος το καλοκαίρι. Έχει ήδη εμφανιστεί σε αρκετές διοργανώσεις και έπονται κι άλλες μέχρι και το τέλος Ιουλίου. Αρχικά βρέθηκε στο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών του Δήμου Αργυρούπολης, όπου μια ομάδα χορευτών παρουσίασε χορούς και τραγούδια από την περιοχή της Βηθυνίας.

Στη συνέχεια σειρά είχε η βραδιά παραδοσιακών χορών, «Το παναΐρ ήταν πολύ», που διοργάνωσε ο σύλλογος «Άσκαυλος». Στη συγκεκριμένη εκδήλωση οι χορευτές από τη Ν. Ιωνίας παρουσίασαν το δρώμενο των «φουστανελάδων» από τη Νάξο και το πλαισίωσαν με τους δημοφιλείς χορούς του νησιού.

Χορευτικό Εργαστήρι Δήμου Ν.Ιωνίας συμμετοχές καλοκαίρι 2014

Πρόσφατα, μέλη του Χορευτικού Εργαστηρίου βρέθηκαν στο Χαλάνδρι και συγκεκριμένα στο θέατρο Ρεματιάς, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Ηπειρωτών Χαλανδρίου με υπεύθυνο τον Κ. Βήχα. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στα βλαχοχώρια της Ηπείρου και το Εργαστήρι παρουσίασε ενότητα χορών από το Μέτσοβο.

Σε τοπικό επιπεδο συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων Ν. Ιωνίας, της Ένωσης Ποντίων «Η Σινώπη» αλλά στο «Μελαγκαβί», φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στο Λουτράκι. Επίσης ακολουθούν εμφανίσεις στη Γλυφάδα μετά από πρόσκληση του Συλλόγου «Χορεία» και κάποιες εμφανίσεις εκτός Αθήνας, στη Σκόπελο και την Κρήτη.

Χορευτικό Εργαστήρι Δήμου Ν.Ιωνίας συμμετοχές καλοκαίρι 2014

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου