Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

«Χορεύοντας για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση των Σερρών»

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε τελικά, έστω και μετ΄ εμποδίων, λόγω άστατων καιρικών συνθηκών, η εκδήλωση τιμής και μνήμης των Σερραίων της Θεσσαλονίκης «Χορεύοντας για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση των Σερρών», το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013.

 

Χορεύοντας για τα 100 ομοσπονδία σερρών 9

 

Περισσότεροι από 150 χορευτές , μέλη χορευτικών συγκροτημάτων 9 Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης έδωσαν το παρόν τους στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Δήμο Σερρών και την ΚΕΔΗΣ.

 

Χορεύοντας για τα 100 ομοσπονδία σερρών 8

 

Δυστυχώς μόνο 4 χορευτικά τμήματα μπόρεσαν να ολοκληρώσουν το πρόγραμμά τους στην υπαίθρια εξέδρα που στήθηκε από το Δήμο στην Πλατεία Κρονίου. Η δυνατή βροχή που ακολούθησε ανάγκασε τους μουσικούς , τα χορευτικά αλλά και τους πολυάριθμος θεατές που συγκεντρώθηκαν να αποχωρήσουν για να προστατευθούν.

 

Χορεύοντας για τα 100 ομοσπονδία σερρών 7

 

Η εκδήλωση συνεχίστηκε στην κλειστή αίθουσα του Δημοτικού θεάτρου «Αστέρια», μετά το πέρας της εκδήλωσης του Λυκείου Ελληνίδων Σερρών, που πραγματοποιούνταν την … ίδια ώρα.

 

Χορεύοντας για τα 100 ομοσπονδία σερρών 6

 

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γιάννης Νούλης τόνισε ότι οι Σερραίοι της Θεσσαλονίκης τιμούν τους προγόνους τους , οι οποίοι με τους αγώνες τους μας χάρισαν την ελευθερία και αφιέρωσε την εκδήλωση στον αδικοχαμένο Πρόεδρο του Συλλόγου Γονιμιωτών Θεσσαλονίκης Μόρφη Καντούρη.

 

Χορεύοντας για τα 100 ομοσπονδία σερρών 5

 

Ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης καλωσόρισε τους απόδημους Σερραίους και τόνισε ότι οι εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης συμβάλλουν στον αναστοχασμό και γνώση της ιστορίας.

 

Χορεύοντας για τα 100 ομοσπονδία σερρών 4

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων κ. Λευθέρης Χατζόπουλος και η υπεύθυνη της Οργανωτικής Επιτροπής για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση κ. Σοφία Μπιτζίδου. Αίσθηση προκάλεσε η παντελής απουσία των τηλεοπτικών Μ.Μ.Ε των Σερρών.

 

Χορεύοντας για τα 100 ομοσπονδία σερρών 2

 

 

Σύλλογος

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου