Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Βράβευση των εθελοντών αιμοδοτών Τέρπνης

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Δελτίο Τύπου

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΤΕΡΠΝΗΣ


Με μία λιτή, συγκινητική τελετή η οποία όμως συνδυάστηκε με γλέντι και χορό, ο Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων Εθελοντικής Αιμοδοσίας, τίμησε τους αιμοδότες με μεγάλη προσφορά αίματος.

 

Συγκεκριμένα :

α) Με αναμνηστική πλακέτα για πρώτη φορά βραβεύτηκαν οι αιμοδότες που ξεπέρασαν τις 30 φιάλες αίματος.

1. Δουλή Γ. Ελευθερία (30 φιάλες)

2. Σιαμάκης Γ. Σταύρος (30 φιάλες)

3. Τσαρβιστας Ε. Μιχαήλ (30 φιάλες)

4. Μπαγκαλας Β. Γεώργιος (33 φιάλες)

5. Νούλη Α. Αφροδίτη (33 φιάλες)

6. Παπικας Κ. Στέργιος (34 φιάλες)

7. Ιωαννίδης Δ. Παναγιώτης (38 φιάλες)

 

β) Μία ακόμη ομάδα εθελοντών αιμοδοτών που ξεπέρασαν τις 15 φιάλες αίμα

1. Δουλής Α. Παναγιώτης (15 φιάλες)

2. Δρούγγος Μ. Χρήστος (15 φιάλες)

3. Καρατζιά Γ. Παναγιώτα (15 φιάλες)

4. Γιαννακούδης Δ. Ιωάννης (16 φιάλες)

5. Τζιακάλου Α. Αικατερίνω (16 φιάλες)

6. Αγγελάκη Γ. Μάρθα (19 φιάλες)

 

γ) Επίσης βραβεύτηκαν από το Υπουργείο Υγείας με μετάλιο και Έπαινο 46 αιμοδότες που ξεπέρασαν τις 10 φιάλες αίματος και δεν είχαν βραβευθεί την προηγούμενη φορά .

 

Ακόμη τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα η γιατρός βιοπαθολόγος Τζιούρα Αικατερίνη η οποία επί σειρά ετών διατέλεσε υπεύθυνη του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ. Νοσοκομείου Σερρών, για την άριστη συνεργασία με το Σύλλογό μας και τη μεγάλη της συμβολή στην ανάπτυξη της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο Ν. Σερρών.

 

Στο πνεύμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας , πολύ χαρακτηριστικά και εύστοχα αναφέρθηκαν, κατά την έναρξη της εκδήλωσης, τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Τερπνής με το θεατρικό δρώμενο “ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ”. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά, τους υπεύθυνους δασκάλους Ευθυμίου Αλκιβιάδη και Σκαρλάτου Δήμητρα καθώς και η Διευθύντρια του σχολείου Χρυσάνθη Γκιόφη.

 

Την όλη εκδήλωση διάνθισε η μικτή χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής, η οποία ερμήνευσε καταπληκτικά παραδοσιακά και έντεχνα τραγούδια με τη συνοδεία του μουσικού Νίκου Δήμου. Θερμές ευχαριστίες του Συλλόγου οφείλονται δημόσια στους χορηγούς της εκδήλωσης χάρη στους οποίους πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση. Ευχαριστούμε θερμά τον ευεργέτη του χωριού μας κ. Δημήτρη Αναστασιάδη και τη FIBRAN, τις καπνικές εταιρείες Μισσιριάν και ΣΕΚΕ καθώς επίσης και την ΕΡΑ Σερρών που υπήρξε χορηγός επικοινωνίας.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Σερρών & Νιγρίτης κ.κ Θεολόγου ο Αιδεσιμότατος πατήρ Παναγιώτης Δήμου , ο βουλευτής κ. Λεονταρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Μωυσιάδης, ο Περιφεριακός Σύμβουλος κ. Μασλαρινός, ο Αντιδήμαρχος Βισαλτίας κ. Τρούπης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ Μπάγκαλας Κώστας, Γκουγκούδης, Καλαϊτζής, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τερπνής κ. Βλαχοδήμος, οι Τοπικοί Σύμβουλοι κ.κ Μπάγκαλας Δημήτρης, Δρούγγος Χρήστος, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Σερρών κ. Εμμανουηλίδης, η Διευθύντρια της Αιμοδοσίας Σερρών κ. Παγκάλου με το προσωπικό της Αιμοδοσίας,ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΣΕΑ κ. Παπαχρόνης, η Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας Β΄ βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ευθυμιάδου, ο Πρόεδρος του Καπνικού Συνεταιρισμού κ. Τσερβίστας, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού κ. Διαμαντής, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής κ. Δράμαλη, ο Πρόεδρος της Ασπίδος κ. Τουλάκης, εκπρόσωποι της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Τερπνής Λίνα Τσερβίστα, Γεωργία Σιαμάκη, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γυναικών Τερπνής Διαμαντή Μαρία, η Πρόεδρος του “ΟΡΦΕΑ” Σερρών κ. Γιούλη Σπυρίδου, ο Πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Νιγρίτας κ. Σταμπουλής, οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ κ.κ. Γκότσης , Πέγου.

Σύλλογος

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου