Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Βράβευση Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Με μία σεμνή και λιτή εκδήλωση τα Νοσοκομεία Α.Χ.Ε.Π.Α και ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ βράβευσαν φορείς και μεμονωμένα άτομα, το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014, Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη, για τη μεγάλη τους προσφορά στην Εθελοντική Αιμοδοσία.

 

sillogos terpniwtwn thessalonikis vraveusi 3

 

Ανάμεσά στους φορείς και ο Σύλλογος Τερπνιωτών ο οποίος βραβεύτηκε με Βραβείο Εθελοντισμού και με ασημένιο μετάλλιο του Υπουργείου Υγείας για την προσφορά πάνω από 2.500 φιάλες αίμα. Στο όνομα του Συλλόγου μας βραβεύτηκαν οι εκατοντάδες Τερπνιώτες εθελοντές αιμοδότες οι οποίοι για τριάντα και πλέον χρόνια έχουν κατανοήσει την αξία της προσφοράς ζωής ,είναι συνειδητοποιημένοι τακτικοί εθελοντές αιμοδότες και τους αξίζει κάθε έπαινος.

 

sillogos terpniwtwn thessalonikis vraveusi

 

Σε μία κατάμεστη αίθουσα του Α.Π.Θ , τα εύσημα και τα συγχαρητήριά τους στου Εθελοντές αιμοδότες απέδωσαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Α.Χ.Ε.Π.Α κ. Παναγιώτης Παντελιάδης, εκ μέρους του Διοικητού του Νοσοκομείου Άγιος Παύλος Ζήση Τσικαλάγια, ο Υπεύθυνος αιμοδοσίας κ. Μαυρίδης, η Συντονίστρια Διευθύντρια του Κέντρου Αίματος του Α.Χ.Ε.Π.Α κ. Ελένη Χασαποπούλου – Ματάμη η Συντονίστρια Διευθύντρια της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Άγιος Παύλος κ.Ευαγγελία Γιαρτζά – Ταξίδου καθώς επίσης και ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ Άνθιμος , ενώ μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε η παρουσίαση και τα ευχαριστήρια της εκπαιδευτικού κ. Άννας η οποία έκανε χρήση του αίματος ως πάσχουσα από Μεσογειακή αναιμία.

 

sillogos terpniwtwn thessalonikis vraveusi 2

 

Στην εκδήλωση συμμετείχε με το εφηβικό του τμήμα ο Χορευτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης. Την παρουσίαση της όλης εκδήλωσης είχε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 κ. Δάντσης. Το Σύλλογό μας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Τσελεπής , ο οποίος παρέλαβε τις τιμητικές διακρίσεις, ο Αντιπρόεδρος κ. Νούλης και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κ. Τσίκαλας ο οποίος μάλιστα παρέλαβε και την τιμητική διάκριση για το ΕΠΑΛ Ευόσμου.

 

Σύλλογος

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου