Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

3η Ημέρα 7ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ Παστίδας Ρόδου

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Η 3η ημέρα του 7ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ Παστίδας Ρόδου περιλάμβανε Μουσική συναυλία αφιερωμένη στον Μιχάλη Σουγιούλ από την Μεικτή Χορωδία και Μαντολινάτα Δ.Ο.Π.Α.Ρ. της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων. Με μαέστρο την Φλώρα Πελεκάνου τα παιδιά αλλά και τα μεγαλύτερα μέλη της Χορωδίας καθώς και η Μαντολινάτα, προσέφεραν στο κοινό ωραίες μουσικές στιγμές. Στον χώρο που διεξάγεται το Φεστιβάλ υπάρχουν εκθεσιακά περίπτερα του Συλλόγου με έργα από το Παιδικό Τμήμα Ζωγραφικής και από το Τμήμα Αγιογραφίας.

 

7ο πολιτιστικό φεστιβάλ παστιδάς ροδού πολιτιστικός σύλλογος παστίδας ρόδου καμαρι

 

Γίνονται εγγραφές και για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη του Συλλόγου αλλά και για όσους θέλουν να ενταχθούν σε κάποιο από τα παρακάτω τμήματα :

1. Hip-Hop από 10 ετών
2. Latin & Ballroom από 10 ετών
3. Αγιογραφίας
4. Ζωγραφικής
5. Θεατρική Ομάδα
6. Μπαλέτο από 5 ετών
7. Παραδοσιακών χορών
8. Τζαζ από 7 ετών
9. Τζαζ Ενηλίκων (Χορός και Γυμναστική)
10.Χορωδιακό Εργαστήρι

Όλοι να βοηθήσουμε τον μικρό Άγγελο Γκιώνη! Ο μικρός Άγγελος Γκιώνης είναι μόλις 4 χρονών και τους τελευταίους 7 μήνες παλεύει μ’αυτό το το τέρας που λέγεται καρκίνος! Για να μπορέσει να συνεχίσει τον αγώνα του, πρέπει να μεταβεί άμεσα στο εξωτερικό, και πιο συγκεκριμένα στην Αγγλία, για να του δοθεί η ευκαιρία να γίνει καλά.

7ο πολιτιστικό φεστιβάλ παστιδάς ροδού πολιτιστικός σύλλογος παστίδας ρόδου καμαρι

Για να κρατήσουμε αυτή την ελπίδα ζωντανή χρειαζόμαστε τη βοήθεια και τη στήριξη όλων σας σε αυτόν τον μεγάλο και δύσκολο δρόμο που θα διανύσουμε. Η οποιαδήποτε βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο καθένας σας, είναι πολύ σημαντική για τον Άγγελο.

Για τον Ιερό αυτό σκοπό υπάρχει ένα κουτί στο Περίπτερο του Συλλόγου μας το οποίο θα βρίσκεται εκεί καθόλη την διάρκεια του Φεστιβάλ και με συνεχείς ανακοινώσεις από το μικρόφωνο, καλείται ο κόσμος να συνεισφέρει όσο μπορεί.

7ο πολιτιστικό φεστιβάλ παστίδας ρόδου πολιτιστικός σύλλογος παστίδας ρόδου καμαρι

Δείτε το video από την βραδιά εδώ :

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=u6CBGWsh7iI

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου