Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

12η Γιορτή Τσίπουρου στην Τέρπνη

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Υπό βροχή και άσχημες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε η 12η Γιορτή Τσίπουρου Τερπνής, στον στεγασμένο χώρο της Πλαζ Αρετσούς, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013. Δυστυχώς ο άστατος καιρός κράτησε στα σπίτια τους συμπατριώτες και φίλους που κάθε χρόνο κατακλύζουν το γνωστό χώρο της Πλαζ.

 

Παρόλα αυτά οι τυχεροί που … τόλμησαν να παραβρεθούν, πέρασαν πολύ όμορφα, διασκέδασαν με την καρδιά τους και ξεφάντωσαν στο χορό. Με μπροστάρηδες το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου , την παραδοσιακή ορχήστρα «σεργιάνι» και τη φωνή της Βέτας Σάμου χόρεψαν με την ψυχή τους.

 

σύλλογος τερπνιωτών θεσσαλονίκη 12η γιορτή τσίπουρου

 

Γεύτηκαν τους υπέροχους τερπνιώτικους ουζομεζέδες που με πολύ μεράκι ετοίμασαν οι γυναίκες της Τερπνής και Θεσσαλονίκης, και φυσικά δοκίμασαν δωρεάν το ξακουστό τερπνιώτικο τσίπουρο που πρόσφεραν οι τερπνιώτες παραγωγοί.

 

Στην εκδήλωση παρών και το Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης του Συλλόγου μας, το οποίο εξέθεσε τις υπέροχες δημιουργίες του. Για μία ακόμη φορά η οργάνωση ήταν άψογη και η εθελοντική προσφορά των συμπατριωτών και φίλων μας καθοριστική. Τους ευχαριστούμε θερμά ιδιαίτερα τις κυρίες που ήταν στο σερβίρισμα και τους ψητάδες.

 

σύλλογος τερπνιωτών θεσσαλονίκη 12η γιορτή τσίπουρου

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο συγχωριανός μας Αντιδήμαρχος του Δήμου Βισαλτίας κ. Τρούπης Χρίστος, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Τερπνής κ.κ Δρούγγος Χρήστος , Μπάγκαλας Δημήτριος, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής κ. Δράμαλη Γεωργία, ο Πρόεδρος της ΑΣΠΙΔΟΣ Τερπνής κ Τουλάκης Χρίστος, η Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων κ.Βλασκίδου Τζούλια, ο Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων της Ομοσπονδίας κ. Μώκος Γεώργιος, το μέλος Χαδιούτης Αθανάσιος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Νιγριτινών Θεσσαλονίκης κ. Κατσικαρίδης Γιώργος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χουμνικιωτών κ. Χατζούδης Στέργιος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Σιδηροκαστρινών κ. Παπαγεωργίου – Σπάση Βασιλική, ο κ. Καμπούρης από τη Δήμητρα Σερρών.

 

σύλλογος τερπνιωτών θεσσαλονίκη 12η γιορτή τσίπουρου

 

Το Δ.Σ του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον οικονομικό χορηγό Σύλλογο Εκτελωνιστών Θεσσαλονίκης, τους παραγωγούς τσίπουρου, τους προμηθευτές τοπικών προϊόντων, τις κυρίες που προσέφεραν τα φαγητά τους καθώς και όσους συνέβαλαν στην οργάνωση και υλοποίηση της εκδήλωσης.

 

σύλλογος τερπνιωτών θεσσαλονίκη 12η γιορτή τσίπουρου

Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Σύλλογος

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου