Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

11η λαμπαδηδρομία με τη συμμετοχή της Ομοσπονδίας Σερραίων Θεσσαλονίκης

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

11η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

ΦΩΤΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»

 

Για 11η συνεχή χρονιά, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α), σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης , Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας (Ε.Ο.ΘΑ), πραγματοποίησε την Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας, προκειμένου η χώρα μας να καταστεί αυτάρκης σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.

 

11η πανελλήνια λαμπαδηδρομία Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων και Σωματείων Νομού Σερρών

 

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013 η Αιμοδοτική Φλόγα φώτισε και την πόλη της Θεσσαλονίκης μεταφέροντας τα μηνύματα της αγάπης ,της αλληλεγγύης, του εθελοντισμού, της ανθρωπιάς. Κατά την διαδρομή της, στα σημεία υποδοχής υποδέχθηκαν την Φλόγα και αναφέρθηκαν με τα πιο θερμά λόγια για το έργο των εθελοντών αιμοδοτών :

 

11η πανελλήνια λαμπαδηδρομία Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων και Σωματείων Νομού Σερρών

 

– Στο Νοσοκομείου «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γούναρης και η Διευθύντρια της Αιμοδοσίας κ. Γιαρτζά. Στη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Τσαμασλής. Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, ο Διοικητής του 3ου Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσσαλονίκης αντιπύραρχος κ. Τσατσούλας, αξιωματικοί και πυροσβέστες του Σταθμού.

 

11η πανελλήνια λαμπαδηδρομία Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων και Σωματείων Νομού Σερρών

 

– Στο Θεαγένειο Νοσοκομείο η Διευθύντρια Αιμοδοσίας κα Λαζαρίδου. Στο κτίριο της ΕΡΤ3 οι απολυμένοι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ κ. Αριάδνη Παπαφωτίου και Ελευθερία Φαραντάκη Στο Δημοτικό Μέγαρο η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου και Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας 2014 κ. Πασχαλίδου και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σεβαστιάδης εντεταλμένος σε θέματα Εθελοντισμού & Νεολαίας..

 

-Στο Νοσοκομείο Α.Χ.Ε.Π.Α επιφυλάχθηκε θερμότατη υποδοχή στους λαμπαδηδρόμους από τους εργαζόμενους και τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, με ένα πλούσιο μπουφέ και αναμνηστικά διπλώματα. Καλωσόρισαν η Διευθύντρια της Αιμοδοσίας κα Χασαποπούλου – Ματάμη, η Προϊσταμένη της Αιμοδοσίας κα. Κοσμίδου, και εκ μέρους της Διοίκησης ο κ Αθανασιάδης. Στο Διοικητήριο υποδέχθηκε τη φλόγα ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Καράογλου και ο Γ. Διευθυντής του Υπουργείου κ. Παρθενόπουλος , ο οποίος χάρισε στην Ομοσπονδία και μία έκδοση του Υ.ΜΑ.Θ.

 

11η πανελλήνια λαμπαδηδρομία Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων και Σωματείων Νομού Σερρών

 

Την Λαμπαδηδρομία στην πόλη της Θεσσαλονίκης διοργάνωσε η Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης και την αιμοδοτική Φλόγα μετέφεραν λαμπαδηδρόμοι της Ομοσπονδίας και της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας. Επίσης συνέβαλε με τη συμμετοχή αυτοκινήτου και ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης ενώ καθ΄ όλη τη διάρκεια της πορείας συνόδευαν περιπολικά και μοτοσικλετιστές της τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Σύλλογος

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου