Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Κερδίστε προσκλήσεις για την Μουσικοχορευτική Παράσταση “Παραλογές/αί” στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Το Τόποι & Τρόποι, χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης, κληρώνει μία διπλή πρόσκληση για την Μουσικοχορευτική Παράσταση “Παραλογές/αί” από την Εταιρεία Ορχηστικής Τέχνης ΒΑΚΧΑΙ που θα ανέβει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στις 23 & 24 Απριλίου 2016 στις 21.00μμ.
Λίγα λόγια για την παράσταση

“Δε σε φοβούμαι Κυρ Βοριά φυσήξεις δε φυσήξεις…”
“Παραλογές/αί” Μουσικοχορευτική παράσταση από την Εταιρεία Ορχηστικής Τέχνης “ΒΑΚΧΑΙ”

Τελική ευθεία για τη φετινή μουσικοχορευτική παράσταση της Εταιρείας Ορχηστικής Τέχνης ΒΑΚΧΑΙ που περιέχει έντονα και το θεατρικό στοιχείο, βασισμένη στη θεματολογία των ΠΑΡΑΛΟΓΩΝ! Με άλλα λόγια στο παράλογο και στο τραγικό, αλλά συνάμα στο ανθρώπινο και το καθημερινό.

• Παραλογές, αναπάντεχες ανθρώπινες τραγωδίες. Ήρωές τους οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας που η ζωή τους ανατρέπεται με θόρυβο. Τραγουδισμένα παραμύθια, πολύτιμα και ξεχωριστά με στοιχεία από αρχαίους μύθους, σχετικούς με αγίους, δράκους, στοιχειά, βασιλιάδες και πρίγκιπες και άλλες δαιμονικές μορφές της λαϊκής φαντασίας …
• Ιστορίες για άτυχους έρωτες, φόνους εκδικήσεις, οικογενειακές τραγωδίες, προδοσίες, ναυάγια πλοίων, για λεηλασίες, εθνικές και ιστορικές μνήμες …
• Ποιήματα για τα μεγαλειώδη και τα ξαφνικά που συμβαίνουν στις πιο ανύποπτες στιγμές της καθημερινότητάς μας …
• Τραγούδια για το επικίνδυνο, το παράδοξο και το απειλητικό, που ελλοχεύουν μέσα στο καθημερινό και το ασήμαντο!

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση θα βρείτε εδώ.

Μπείτε στην κλήρωση και κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση “Παραλογές/αί” που θα ανέβει την Κυριακή 24 Απριλίου 2016 στις 21.00μμ στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Για να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώστε τα στοιχεία στην παρακάτω φόρμα. Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί στην σελίδα μας στο Facebook την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016. Καλή επιτυχία!

Σχόλια Χρηστών