Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Σύλλογος Νέων Ολύμπου-Διαφανίου

Σκοποί του συλλόγου είναι: 1. Ανύψωση του πολιτιστικού επιπέδου των μελών και των κατοίκων του χωριού.Εκλαΐκευση και πλατυά διάδοση πρακτικών και ωφέλιμων γνώσεων κάθε επιστήμης και τέχνης. 2. Ενημέρωση των κατοίκων της Ολύμπου και του Διαφανίου στα προβλήματα που τους ενδιαφέρουν και προσπάθεια επίλυσης τους σε συνεργασία με άλλους συλλογικούς φορείς που έχουν τον ίδιο …

Ιστοσελίδα

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

   

  Το email σας (απαραίτητο)

   

  Θέμα

   

  Το μήνυμά σας

   

   

   

  Πληροφορίες Συλλόγου

  Τοποθεσία: Κάρπαθος Νομός: ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ Περιφέρεια: Νότιο Αιγαίο

  Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

  Σκοποί του συλλόγου είναι:

  1. Ανύψωση του πολιτιστικού επιπέδου των μελών και των κατοίκων του χωριού.Εκλαΐκευση και πλατυά διάδοση πρακτικών και ωφέλιμων γνώσεων κάθε επιστήμης και τέχνης.

  2. Ενημέρωση των κατοίκων της Ολύμπου και του Διαφανίου στα προβλήματα που τους ενδιαφέρουν και προσπάθεια επίλυσης τους σε συνεργασία με άλλους συλλογικούς φορείς που έχουν τον ίδιο σκοπό.

  3.Ανάπτυξη πνεύματος αλληλοβοήθειας,συνεργασίας και ευθύνης.Επαγγελματική και μορφωτική ενημέρωση καθώς και συμπαράσταση προς τους νέους του χωριού.

  4.Ενδυνάμωση της πνευματικής και ψυχικής επαφής με τους συγχωριανούς μας,που ζουν μακρυά απο το χωριό,στο εσωτερικό ή εξωτερικό.

  5. Καλλιέργεια των ιδανικών της Ελευθερίας,της Ισότητας,της Δημοκρατίας και του πνεύματος της δημιουργικής συνεισφοράς στην κοινωνική πρόοδο.

  6. Συμβολή του συλλόγου στην ωφέλιμη και εποικοδομητική ψυχαγωγία των κατοίκων του χωριού.

  7. Συγκέντρωση του λαογραφικού υλικού(έθιμα,τραγούδια,διάφορα παλιά εργαλεία και αντικείμενα καθημερινής χρήσης,κεντήματα),διαφύλαξη και προβολή της πλούσιας συνεταιριστικής και αρχιτεκτονικής παράδοσης μας.

  8. Εξωραϊσμός του χωριού με εξορμήσεις καθαριότητας,δεντροφυτεύσεως.

  Gallery

  Πηγή:

  Σχόλια Χρηστών

  x

  Δείτε Επίσης

  Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

  Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.