Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Σύλλογος Μικρασιατών Ηλιουπόλεως και Ωραιοκάστρου “Οι Αετοί της Μικράς Ασίας”

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Ηλιουπόλεως και Ωραιοκάστρου “Οι Αετοί της Μικράς Ασίας” στην προσπάθεια του να διαφυλάξει, να καλλιεργήσει και να αναπτύξει τα ήθη και τα έθιμα του πολιτισμού της Μ.Ασίας.

Ιστοσελίδα

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

   

  Το email σας (απαραίτητο)

   

  Θέμα

   

  Το μήνυμά σας

   

   

   

  Πληροφορίες Συλλόγου

  Τοποθεσία: Μικρά Ασία Περιφέρεια: Αλησμόνητες Πατρίδες Φυλή: Μικρασιάτες

  Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

  Ο Σύλλογος Μικρασιατών Ηλιουπόλεως και Ωραιοκάστρου “Οι Αετοί της Μικράς Ασίας” στην προσπάθεια του να διαφυλάξει, να καλλιεργήσει και να αναπτύξει τα ήθη και τα έθιμα του πολιτισμού της Μ.Ασίας, καθώς και να βελτιώσει τους όρους και τις συνθήκες ζωής των τοπικών κοινωνιών Ηλιουπόλεως και Ωραιοκάστρου, έχοντας στα σχέδια του την διοργάνωση και υλοποίηση ποικίλων δραστηριοτήτων, σας προσκαλεί να στηρίξετε την προσπάθεια του, για την διατήρηση στην μνήμη όλων μας των αλησμόνητων πατρίδων, καθώς και την μεταλαμπάδευση της γνώσης στις νεότερες γενιές.

  Θέλοντας λοιπόν να γίνουμε όλοι μια μεγάλη οικογένεια, να μοιραστούμε, να συγκινηθούμε, να θυμηθούμε, να αφηγηθούμε,να προβάλλουμε και να αναδείξουμε τις παραδόσεις μας δημιουργήσαμε αυτό τον Σύλλογο με πολύ μεράκι και αγάπη και είμαστε σίγουροι ότι θα τον στηρίξετε με την ίδια αγάπη κι εσείς! Ας μην παραδώσουμε στη λήθη του χρόνου τον αφανισμό του Μικρασιατικού Ελληνισμού διότι αυτό νομίζουμε ότι είναι το υπέρτατο χρέος μας.

  Gallery

  Πηγή:

  Νέα/Εκδηλώσεις

  • Νέα Συλλόγων

  Σχόλια Χρηστών

  x

  Δείτε Επίσης

  Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

  Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.