Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Σύλλογος Απανταχού Αρκασιωτών Καρπάθου

Σύλλογος για τους Απανταχού Αρκασιώτες Καρπάθου

Ιστοσελίδα

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

   

  Το email σας (απαραίτητο)

   

  Θέμα

   

  Το μήνυμά σας

   

   

   

  Πληροφορίες Συλλόγου

  300 μέληΤοποθεσία: Αρκάσα Νομός: ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ Περιφέρεια: Νότιο Αιγαίο Φυλή: Δωδεκανήσιοι

  Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

  Εκπολιτιστικό Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, για τα συμφέροντα της ιδιαίτερης πατρίδας Αρκάσας Καρπάθου και των Απανταχόθεν συμπατριωτών, όπου κι αν βρίσκονται στην Ελλάδα ή στο Εξωτερικό. Έδρα το Λεκανοπέδιο της Αττικής όπου θέλουν να συναθροίζονται τά μέλη που κατοικούν εκεί και «συνδετικός κρίκος» μεταξύ των συγχωριανών από Κάρπαθο και των ομογενών μεταναστών μας της ξενητιάς, κυρίως από Η.Π.Α. & όλων των τοπικών σωματείων τους.

  Όλα τα εσοδα από το 1952 μέχρι και σήμερα διατείθονται πάντα στο χωριό μας για κοινωφελείς σκοπούς –σύμφωνα με το Καταστατικό- με μοναδική εξαίρεση το 2012, όπου μέρος απ’ αυτά, μαζί και μέ δωρεές μελών γι’ αυτό το σκοπό, διατέθηκαν για την αγορά και εξοπλισμό ιδιόκτητων γραφείων στό Πειραιά (Αρκασιώτικο Σπίτι), πού αποτελεί περουσιακό στοιχείο του Συλλόγου και γενικότερα του Δημοτικού Διαμερίσματος της Αρκάσας Καρπάθου και όλων των συγχωριανών …

  Gallery

  Νέα/Εκδηλώσεις

  • Νέα Συλλόγων

  Σχόλια Χρηστών

  x

  Δείτε Επίσης

  Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

  Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.