Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυροματίου

Ο Σύλλογός μας, είναι ένας ζωντανός φορέας δράσης για την Βοιωτία, έχοντας στο ενεργητικό του, σημαντικές πρωτοβουλίες και δραστηριότητες για την ευρύτερη περιοχή.

Ιστοσελίδα

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

   

  Το email σας (απαραίτητο)

   

  Θέμα

   

  Το μήνυμά σας

   

   

   

  Πληροφορίες Συλλόγου

  80 μέλη

  Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

  Ο Σύλλογός μας, είναι ένας ζωντανός φορέας δράσης για την Βοιωτία, έχοντας στο ενεργητικό του, σημαντικές πρωτοβουλίες και δραστηριότητες για την ευρύτερη περιοχή. Έχει δημιουργήσει μια σημαντική υποδομή και σύγχρονη οργάνωση, για την υλοποίηση των βασικών στόχων του, διευρύνοντας κάθε χρόνο το πεδίο δράσης και επεκτείνοντας τους τομείς των εκδηλώσεών του.

   

  Στόχος μας

  Πρωταρχικός στόχος της ίδρυσης αυτού του συλλόγου είναι η δημιουργία μιας άρρηκτης σχέσης των μελών και συγχωριανών μας με το χωριό και η διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου και της καταγωγής μας. Η εμπέδωση και η καλλιέργεια των πολιτιστικών αξιών, μέσα από: α)Την ανάπτυξη συναδελφικών σχέσεων με την εξύψωση του μορφωτικού, πολιτιστικού και ψυχαγωγικού επιπέδου των μελών β)Την καλλιέργεια του πνεύματος, της τέχνης, της αγάπης προς τη φύση, της οικολογίας και του αθλητισμού.

   

  Δράσεις

  Ο Πολιτιστικός Σύλλογος, διοργανώνει κάθε χρόνο εκδηλώσεις μουσικής, χορών, τέχνης, θεάτρου, πραγματοποιεί εκθέσεις φωτογραφίας και συνεργάζεται με άλλους συλλόγους για ανταλλαγή πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Παράλληλα, στα πλαίσια των σκοπών του, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και παίρνει μέρος σε δράσεις οι οποίες πέραν των πολιτιστικών επεκτείνονται στην τουριστική προβολή, την προστασία του περιβάλλοντος και την αντικειμενική ενημέρωση των κατοίκων σε θέματα που απασχολούν τον τόπο μας.

   

  Νέα/Εκδηλώσεις

  • Νέα Συλλόγων

  Σχόλια Χρηστών

  x

  Δείτε Επίσης

  Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

  Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.