Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Πολιτιστικός Σύλλογος Ακρολίμνης

Ένας από τους σκοπούς του συλλόγου είναι η ανύψωση του πνευματικού, μορφωτικού , ηθικού και πολιτιστικού επιπέδου των μελών του.

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

   

  Το email σας (απαραίτητο)

   

  Θέμα

   

  Το μήνυμά σας

   

   

   

  Πληροφορίες Συλλόγου

  300 μέληΤοποθεσία: Ακρολίμνη Νομός: ΠΕΛΛΑΣ Περιφέρεια: Κεντρική Μακεδονία

  Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

  Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΚΡΟΛΙΜΝΗΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 1985.ΜΕ ΑΡΧΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΙΝΩΡΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΩΣΤΙΚΑ ΜΑΡΙΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΗΝΑΣΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, ΤΑΜΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΜΕΛΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΑΖΑΚΑ ΚΩΝ/ΝΟ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΚΡΙΤΙΔΗ ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΑΤΣΗ ΜΑΚΗ .

  Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΚΡΟΛΙΜΝΗΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ 1)ΤΗΝ ΑΝΥΨΩΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ, ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ, ΗΘΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, 2) ΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΛΑΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, 3) ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, 4)Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΕΠΙΣΤΙΜΟΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΙΔΙΟΥΣ Ή ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, 5) Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, 6) Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, 7) ΓΕΝΙΚΑ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΡΟΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ,ΧΟΡΟΥΣ,ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κ.Τ.Λ. ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΜΕΣΟ.Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗ8ΗΚΕ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΡΑΝΗΣ .

  ΤΟ 2006 ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ Κ. ΤΡΥΦΩΝ ΤΡΑΓΙΑΝΟ . ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΥΦΑΝΤΙΔΟΥ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕ ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΜΟΥΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΓΓΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟΤΙΚΑ, ΒΛΑΧΙΚΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ , ΚΡΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΓΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ! Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ 300 ΜΕΛΗ ΟΠΟΥ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. 1 ΤΜΗΜΑ ΗΛΙΚΙΑ ΑΠΟ 5 ΕΤΩΝ ΕΩΣ 10. 2 ΤΜΗΜΑ ΗΛΙΚΙΑ ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 16 ΕΤΩΝ. 3 ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ 17 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΧΩΡΟΥ . Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΧΟΡΟΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.(ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΘΡΑΚΗ,ΗΠΕΙΡΟ,ΘΕΣΣΑΛΙΑ,ΠΟΝΤΟ Κ.Τ.Λ.)

  ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ:26 ΠΟΝΤΙΑΚΕΣ ΦΟΡΕΣΙΕΣ, 10 ΦΟΡΕΣΙΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ),10 ΦΟΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΙΚΕΣ.ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΕΣ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ UNESCO .. ΧΟΡΕΨΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ , ΕΠΙΣΗΣ ΧΟΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ , ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.. ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΩΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ”ΕΜΕΛΕΙΑ” ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟ 2012 ΞΑΝΑΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

  Gallery

  Πηγή:

  Σχόλια Χρηστών

  x

  Δείτε Επίσης

  Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

  Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.