Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Γλώσσας

Ο Σύλλογος ξεκίνησε τη δράση του, κατάγεται και έχει την έδρα στο χωριό Γλώσσα Σκοπέλου.

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

   

  Το email σας (απαραίτητο)

   

  Θέμα

   

  Το μήνυμά σας

   

   

   

  Πληροφορίες Συλλόγου

  200 μέληΤοποθεσία: Γλώσσα Σκοπέλου Νομός: ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Περιφέρεια: Θεσσαλία Φυλή: Σκοπελίτες

  Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

  Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Γλώσσας Σκοπέλου ιδρύθηκε το 1982 στο χωριό Γλώσσα στη Σκόπελο. Έχει συνεχόμενη πολιτιστική δράση με δρώμενα και αναβιώσεις παραδοσιακών εθίμων της Σκοπέλου και ειδικότερα της Γλώσσας. Κάθε καλοκαίρι διοργανώνει πολιτιστικές δράσεις (συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, βραδιές παραδοσιακών χορών), οι οποίες είναι σημείο αναφοράς για τις βόρειες Σποράδες.

  Καλλιτέχνες όπως η Χάρις Αλεξίου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Κώστας Μακεδόνας και η Μελίνα Ασλανίδου έχουν εμφανιστεί με συναυλίες τους στην Γλώσσα. Η χορευτική ομάδα αριθμεί 57 μεγάλους και 30 μικρά παιδιά. Έχει τμήμα θεατρικών παραστάσεων στο οποίο γίνονται και σεμινάρια θεάτρου από καταξιωμένους δάσκαλους. Εϊναι σε συνεχόμενη δράση, χειμώνα και καλοκαίρι, και έχει αδελφοποιηθεί με τα Πάνω Πολεμιδια Κύπρου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαντουδιου Ευβοίας.

  Gallery

  Σχόλια Χρηστών

  x

  Δείτε Επίσης

  Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

  Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.