Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Πηγαδίων “Η Μάνινα”

Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Πηγαδίων “Η Μάνινα” έχει έδρα τον οικισμό Πηγάδια της τοπικής κοινότητας Στρογγυλοβουνίου του Διευρυμένου Δήμου Ξηρομέρου.

Ιστοσελίδα

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

   

  Το email σας (απαραίτητο)

   

  Θέμα

   

  Το μήνυμά σας

   

   

   

  Πληροφορίες Συλλόγου

  Τοποθεσία: Μάνινα Βλιζιανών Νομός: ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Περιφέρεια: Στερεά Ελλάδα Φυλή: Ξηρομερίτες

  Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

  Σκοπός του Σωματείου είναι:

  α. Η προαγωγή των γενικότερων συμφερόντων της περιοχής,καθώς και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των κατοίκων του οικισμούκαι των μελών του Συλλόγου αφ’ενός και των εκτός του χωριού κατοικούντων δια της διενέργειας κοινωνικών εκδηλώσεων(χοροί,συνεστιάσεις κ.τ.λ.).
  β. Ανάλυση,μελέτη,προώθηση και υποβολή προτάσεων προς τις αρμόδιες υπηρεσίες και αρχές για επίλυση των προβλημάτων που αφορούν το χωριό μας.
  γ. Εξωραισμός του χωριού και της ευρύτερης περιοχής.

  δ. Η μορφωτική και πολιτιστική πρόοδος των κατοίκων της περιοχής καθώς και η συλλογική δραστηριότητα για τη βελτίωση των συνθηκών στους τομείς: Kοινωνική μέριμνα,υγεία,παιδεία,περιβάλλον και προστασία αυτού,οικολογική ευαισθησία, ψυχαγωγία,οικονομική ενίσχυση απόρων σπουδαστών,χορήγηση υποτροφιών στους αριστούχους πτυχιούχους Λυκείου,ομάδες αιμοδοσίας και πρώτων βοηθειών,διαλέξεις,εκδρομές.Η ανύψωση της πνευματικής στάθμης του τόπου.
  ε. Ίδρυση γραφείων-εντευκτηρίων,οργάνωση εκδηλώσεων,πρόσκληση θεατρικών συγκροτημάτων,ομίλων δημοτικών χορών,προβολή κινηματογραφικών ταινιών, οργάνωση διαλέξεων,σεμιναρίων σε θέματα επιμόρφωσης και πολιτισμού.
  στ. Ανάδειξη εθίμων του χωριού μας.

  ζ. Οργάνωση εκδρομών,χορών,μουσικών εκδηλώσεων.
  η. Ανταλλαγή απόψεων με δημόσιες συζητήσεις και άλλες μορφές για τη στήριξη του χωριού και την ανάδειξη των πλεονεκτημάτων που διαθέτει το χωριό και η ευρύτερη περιοχή.
  θ.Έκδοση εντύπων (εφημερίδα,ενημερωτικά δελτία κ.ά.) ,ενημερωτικού περιεχομένου και προβολής του χωριού μας.

  Σχόλια Χρηστών

  x

  Δείτε Επίσης

  Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

  Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.