Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Χορευτικό Ο.Ν.Α.Π “ΘΕΣΠΙΣ” Δήμος Διονύσου

Τα χορευτικά τμήματα του ΟΝΑΠ Θέσπις Δήμου Διονύσου ξεκίνησαν από πέρυσι μαθήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών από όλη την Ελλάδα.

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

   

  Το email σας (απαραίτητο)

   

  Θέμα

   

  Το μήνυμά σας

   

   

   

  Πληροφορίες Συλλόγου

  120 μέλη

  Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

  Υπάρχουν διάφορα τμήματα όλων των ηλικιών αποτελούμενα από περισσότερα από 150 άτομα. Υπεύθυνος διδασκαλίας είναι ο Γιώργος Αντωνίου. Ο δάσκαλος των χορευτικών τμημάτων ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια τα μαθήματα στην Άνοιξη Αττικής και στον τότε πολιτιστικό σύλλογο “Ο Ησίοδος”.

  Στη συνέχεια ο σύλλογος μετονομάστηκε σε “Πολίτης”. Αργότερα δημιουργήθηκε ο νέος διευρυμένος Δήμος Διονύσου αποτελούμενος από επτά δημοτικές κοινότητες (Άγιος Στέφανος, Άνοιξη, Διόνυσος, Δροσιά, Κρυονέρι, Ροδόπολη, Σταμάτα). Έτσι ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια υπό την αιγίδα του Δήμου.

  Στόχος των χορευτικών τμημάτων του ΟΝΑΠ Θέσπις Δήμου Διονύσου είναι η εκμάθηση χορών και η διάδοση της πλούσιας πολιτιστικής, και πολιτισμικής κληρονομιάς και της πλούσιας παράδοσης μας. Ο Οργανισμός έχει παρουσία σε διάφορες εκδηλώσεις του Δήμου Διονύσου και συμμετοχές σε διάφορα φεστιβάλ.

   

  Gallery

  Νέα/Εκδηλώσεις

  • Νέα Συλλόγων

  Σχόλια Χρηστών

  x

  Δείτε Επίσης

  Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

  Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.