Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Στους Δελφούς με τον ΣΕΑ

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Διάλογο για τη σχέση μνημείων και σύγχρονης τέχνης εγκαινιάζει ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων, με δύο ανοιχτές συζητήσεις και μια επίσκεψη.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013, ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων διοργανώνει επίσκεψη στους Δελφούς, στο πλαίσιο της οποίας οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν την έκθεση γλυπτικής του Γιώργου Ξένου «Διερχόμενοι και Ορώντες» που φιλοξενείται στον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο των Δελφών και να συνομιλήσουν με τον καλλιτέχνη.

Στις 25 Φεβρουαρίου και την 1η Απριλίου ο ΣΕΑ θα οργανώσει δύο ανοιχτές συζητήσεις για το ίδιο θέμα με τη συμμετοχή αρχαιολόγων και καλλιτεχνών στο κτίριο του ΣΕΑ (οι ομιλητές και το πρόγραμμα θα ανακοινωθούν σύντομα).

Για την επίσκεψη στους Δελφούς

Το πούλμαν θα αναχωρήσει την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις 09.00 από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και προβλέπεται να επιστρέψει στην Αθήνα στις 19.30.

Το κόστος συμμετοχής θα είναι 10-12 ευρώ ανά άτομο, ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών. Η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο των Δελφών στις 3 Φεβρουαρίου είναι δωρεάν για το κοινό. Μπορούν να συμμετάσχουν και όσοι έρθουν με ιδιωτικό αυτοκίνητο, με την προϋπόθεση να βρίσκονται στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών στις 12.00.

Δηλώσεις συμμετοχής στο [email protected] ή στο 2103252214 (ώρες επικοινωνίας: Τρίτη και Πέμπτη: 12.00-17.30, Τετάρτη: 13.00-19.00, Παρασκευή: 10.30-16.30).

 

Πηγή:

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Οριστικό: Τέλος τα πανηγύρια μέχρι το τέλος Ιουλίου – “Για τον Αύγουστο βλέπουμε”

Τι αποφάσισαν οι λοιμωξιολόγοι - Η εισήγηση στην κυβέρνηση