Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Πολυδιάστατο κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού “8Δυτικά”

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Καλούμε κάθε Σύλλογο στο χώρο του 8 Δυτικά, με σκοπό τη διάδοση και την προβολή της τέχνης και του πολιτισμού του.

Το 8Δυτικά είναι από την «γέννηση» του ένα πολυδιάστατο κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Και λέμε από την «γέννηση» του γιατί το κτίριο σχεδιάστηκε αρχιτεκτονικά για να υπηρετήσει αυτό τον σκοπό. Είναι ένας χώρος Τέχνης και Πολιτισμού που κατάφερε να γίνει πόλος έλξης για χιλιάδες ανθρώπους, οι οποίοι μπορούν και απολαμβάνουν σε ένα όμορφο αισθητικά περιβάλλον τις καλλιτεχνικές δημιουργίες, έτσι όπως αρμόζει σε ένα φιλοθεάμων κοινό.

Ο Πολυχώρος μας, από το 1992 μέχρι και σήμερα, φιλοξενεί κάθε μορφή πολιτιστικής δημιουργίας και προσπαθεί να αποδείξει ότι η υψηλή τέχνη με την μαζική κουλτούρα δεν κονταροκτυπιούνται πια.

Τα 8Δυτικά φτιάχτηκαν για να έρχεται ο κόσμος να ψυχαγωγείτε και να διασκεδάζει. Να ακούει μουσική, να βλέπει εκθέσεις και να βιώνει τις υπόλοιπες καλλιτεχνικές δραστηριότητες με ένα τρόπο «διαδραστικό».Μας ενδιαφέρει κυρίως να έρχεται σε επαφή με μορφές τέχνης πιο σύγχρονης πολιτισμικής έκφρασης.

Η πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας είναι γεμάτη από γιορτές και εθιμικές διαδικασίες που λειτουργούν εκτονωτικά και συμβάλλουν στην αισιόδοξη αντιμετώπιση της ζωής. Υπάρχουν κάποιοι κοινωνικοί θεσμοί και θεσμοί καθαρά εθιμικού χαρακτήρα (όπως ο γάμος, τα γενέθλια, το κόψιμο της πίττας την Πρωτοχρονιά κ.α.), που εκφράζονται στην νεοελληνική παράδοση με ποικίλες εκδηλώσεις. Αυτές τις εκδηλώσεις κοινωνικής συναναστροφής έρχεται να «στηρίξει» το 8Δυτικά, σε μια προσπάθεια να δώσει στο περιεχόμενο τους καθαρά γιορτινό χαρακτήρα, που θα εκφράζει την πηγαία ανάγκη όσων συμμετέχουν για διασκέδαση.

 

Στο Χώρο Τέχνης και Πολιτισμού 8Δυτικά πραγματοποιούνται :

– Συνεστιάσεις (Εταιρικές και φιλικές)

– Παιδικά πάρτι , Δεξιώσεις γάμων/ βαπτίσεων

– Σχολικές εκδηλώσεις

– Διοργανώσεις (bazaar, happening)

e-mail: [email protected]

Λ.Αθηνών 387
210 5316047
697 3953904
697 3246083

Πηγή:

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Οριστικό: Τέλος τα πανηγύρια μέχρι το τέλος Ιουλίου – “Για τον Αύγουστο βλέπουμε”

Τι αποφάσισαν οι λοιμωξιολόγοι - Η εισήγηση στην κυβέρνηση