Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Οι Ολλανδοί ψηφίζουν Κνωσό

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

«Πρωταθλήτρια» στις προτιμήσεις των Ολλανδών, ως ο καλύτερος αρχαιολογικός προορισμός σε παγκόσμιο επίπεδο, αναδεικνύεται η Κνωσός, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της διαδικτυακής ψηφοφορίας που πραγματοποίησε το Ζoover.

Το zoover.nl είναι το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό πόρταλ της Ολλανδίας, τόσο για την πραγματοποίηση κρατήσεων όσο και για τη σύγκριση τουριστικών προορισμών και επιχειρήσεων, βάσει αξιολόγησης των ίδιων των επισκεπτών.

Για την «πρωτιά» της Κνωσού, το oλλανδικό portal έστειλε σχετικό έγγραφο στους υπευθύνους του αρχαιολογικού χώρου, συγχαίροντάς τους για την υποδοχή και εξυπηρέτηση των εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών του.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας ο αρχαιοφύλακας της Κνωσού Μανώλης Αποστολάκης τόνισε πως πρόκειται για ιδιαίτερη τιμή, όχι μόνο για τον χώρο αλλά και για τους εργαζομένους σ’ αυτόν.

Οπως είπε, παρά τα μεγάλα προβλήματα και την έλλειψη προσωπικού, αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά το πόσο μεγάλη είναι η αξία του συγκεκριμένου αρχαιολογικού χώρου. Αξία, που σύμφωνα με τον ίδιο, δεν φαίνεται να τυγχάνει της ανάλογης προσοχής από τους κατά καιρούς αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες.

 

Πηγή:

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Οριστικό: Τέλος τα πανηγύρια μέχρι το τέλος Ιουλίου – “Για τον Αύγουστο βλέπουμε”

Τι αποφάσισαν οι λοιμωξιολόγοι - Η εισήγηση στην κυβέρνηση