Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

«Μια ματιά, δύο εποχές» Έκθεση Φωτογραφίας

Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη Νομός: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Περιφέρεια: Κεντρική Μακεδονία

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

“Μια ματιά, δύο εποχές” Έκθεση Φωτογραφίας που απεικονίζει και αντιπαραθέτει το σήμερα με το χθες

Μία έκθεση φωτογραφίας από την Αναστασία Λιάπη που απεικονίζει και αντιπαραθέτει το σήμερα με το χθες. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο Πρόεδρος και τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου σας προσκαλούν το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 και ώρα 19.30 στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «Μια ματιά δύο εποχές» της Αναστασίας Λιάπη. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 6 έως τις 20 Ιουνίου.

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή: 09.00-14.00 & 17.00-21.00
Σάββατο : 09.00-14.00

Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο
Γ. Βαφόπουλου 3, 54646, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 424 132-3

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση θα βρείτε ΕΔΩ

Gallery

Αριστοτέλης Φλέσσας

Αριστοτέλης Φλέσσας

Ειμαι Καθ. Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στους Ελληνικούς Παραδοσιακούς Χορούς (ΔΠΘ). Κατάγομαι από την Ειρηνούπολη Ημαθίας αλλά τα περισσότερα χρόνια μου τα πέρασα στον Πολύγυρο Χαλκιδικής από τον οποίο είναι η μητέρα μου. Ξεκίνησα τα πρώτα μου βήματα ως Δάσκαλος στον σύλλογο στον οποίο πήγαινα από μικρό παιδί, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυγύρου.. Πρόκειται για ένα σύλλογο που ιδρύθηκε το 1976 και έχει πλούσια δράση και συνεισφορά στην διατήρηση της τοπικής παράδοσης καθώς έχει διασώσει τραγούδια και χορούς έχοντας ηχογραφήσει μάλιστα και 3 CD.

Λίγα χιλιόμετρα από το Πολύγυρο στο δρόμο προς Θεσσαλονικη ειναι το ορεινό χωριό Βάβδος, στο οπόιο έχω αναλάβει την επαναλειτουργία των χορευτικών τμημάτων του χωριού έχοντας την πλήρη στήριξη και εμπιστοσύνη των ντόπιων κατοίκων. Επίσης από το τέλος του 2014 ξεκίνησα να διδάσκω και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ουρανούπολης, σε ένα χωριό όπου βρίσκεται η Πύλη του Αγίου Όρους και οι κάτοικοι του είναι πρόσφυγες απο τη ''Ρωμιοθάλασσα" της Προποντίδας. Το 2012 είχα συμμετάσχει κάνοντας μια ανακοίνωση στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ του Πανεπιστημιου YEDITEPE της Κωνσταντινουπολης με τίτλο ''Cultural Associations And Cultural Identity. The Case of North Epirus Local People of Polygyros in the Region of Chalkidiki''.

Η επαγγελματική μου διαδρομή μπορεί να μην έχει καιρό που ξεκίνησε, αλλά η δίψα για δουλειά και αγώνα για την παράδοση του τόπου μας είναι μεγάλη. Θεωρώ ευλογία το να κάνεις το μεράκι σου επάγγελμα γι'αυτό ρίσκαρα σπουδάζοντας και ποτέ δε το μετάνιωσα. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που με δίδαξαν και με βοήθησαν, είτε στον πανεπιστημιακό χώρο όπως οι κ.κ. Σερμπέζης Β., Φιλίππου Φ. , Κατέρης Κ., Γουλιμάρης Δ. αλλα και εκτός αυτού όπως ο κ. Παπουκίδης Α. και χάρη σ'αυτούς έχω τα εφόδια και τις κατευθύνσεις για να πορευθώ στη ζωή μου.

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Οριστικό: Τέλος τα πανηγύρια μέχρι το τέλος Ιουλίου – “Για τον Αύγουστο βλέπουμε”

Τι αποφάσισαν οι λοιμωξιολόγοι - Η εισήγηση στην κυβέρνηση