Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς στην Ακρόπολη

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Το Μουσείο της Ακρόπολης συμμετέχει στην γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού και τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομίας, με διάφορες εκδηλώσεις.

Στις 27 Σεπτεμβρίου, που είναι η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, το Μουσείο Ακρόπολης θα φιλοξενήσει ειδική συναυλία της Ορχήστρας των Χρωμάτων που οργανώνει το Υπουργείο Τουρισμού, η οποία θα κινηματογραφηθεί με σκοπό την διεθνή προβολή της Ελλάδας.

Λόγω της κινηματογράφησης, η Αίθουσα Αρχαϊκών Έργων θα κλείσει προσωρινά για τους επισκέπτες από τις 18.00 έως και τις 19.00 το απόγευμα. Οι επισκέπτες του Μουσείου θα μπορούν να απολαύσουν τις μουσικές μελωδίες της Ορχήστρας των Χρωμάτων στο διάστημα μεταξύ 19.15 και 19.45 το απόγευμα στον εξώστη του δευτέρου ορόφου με θέα την Αίθουσα των Αρχαϊκών Αγαλμάτων.

Το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 του μήνα, η είσοδος στο Μουσείο Ακρόπολης θα είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες από τις 17.00 το απόγευμα έως τις 20.00 το βράδυ, στο πλαίσιο των φετινών Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς.Στο διάστημα αυτό, οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν θεματικές παρουσιάσεις για τα «Αρχαϊκά Χρώματα» από τους Αρχαιολόγους-Φροντιστές του Μουσείου.

 

Πηγή:

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Οριστικό: Τέλος τα πανηγύρια μέχρι το τέλος Ιουλίου – “Για τον Αύγουστο βλέπουμε”

Τι αποφάσισαν οι λοιμωξιολόγοι - Η εισήγηση στην κυβέρνηση