Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Έκθεση Παραδοσιακών Προϊόντων Λακωνίας

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Το αθηναϊκό καταναλωτικό κοινό θα συναντήσουν οι εκθέτες από την περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο της έκθεσης Παραδοσιακών Προϊόντων Τουρισμού και Πολιτισμού, που διεξάγεται από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου.

Τη συμμετοχή των λακωνικών επιχειρήσεων διοργανώνει το Επιμελητήριο Λακωνίας, παρέχοντας την ευκαιρία στους υποψήφιους εκθέτες του νομού να προβάλλουν τα τοπικά προϊόντα, στην καρδιά της Αθήνας.

Η έκθεση στοχεύει στην καλύτερη προβολή των παραγόμενων προϊόντων της περιφέρειας Πελοποννήσου, γεγονός που αναμένεται να ενισχύσουν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν σε ειδική κατασκευή-εξέδρα.

Πέραν της προβολής, οι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να συνάψουν συμφωνίες συνεργασίας, αλλά και να προωθήσουν τη λιανική πώλησή τους στους επισκέπτες, με τη χρήση ταμειακής μηχανής ή χειρόγραφες αποδείξεις.

Στόχος είναι η φετινή έκθεση να τύχει της θετικής ανταπόκρισης του καταναλωτικού κοινού της πρωτεύουσας και να στεφθεί για ακόμα μια χρονιά με επιτυχία. Εξάλλου, η ιστορία έχει δείξει ότι οι παλαιότερες διοργανώσεις επέφεραν σημαντικά έσοδα στους εκθέτες.

Σημειώνεται, ότι λόγω της μικρής έκτασης της πλατείας, ο χώρος που μπορεί να διατεθεί για το Επιμελητήριο Λακωνίας είναι 7 παγόδες (εκθεσιακά περίπτερα) των 9τμ (3μx3μ) το καθένα. Το κόστος ενοικίασης του κάθε περιπτέρου ανέρχεται στο ποσό των 600 ευρώ πλέον ΦΠΑ, καλύπτοντας και το βασικό εξοπλισμό (ράφια, γραφεία, καρέκλες, πρίζες). Το κόστος συμμετοχής θα καλυφθεί πλήρως από τους εκθέτες, ενώ οι επιχειρήσεις που θεωρούν ότι μπορούν να εξυπηρετηθούν σε μικρότερο χώρο μπορούν να συστεγαστούν σε μια παγόδα των 9 τμ, κατόπιν της μεταξύ τους συνεννόησης και κοινής δήλωσης-αίτησης.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη φετινή έκθεση θα πρέπει να συμπληρώσουν τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο το αργότερο έως τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Νοεμβρίου στο φαξ 27330-22008.

Τονίζεται, ότι σε περίπτωση ένδειξης μεγάλου ενδιαφέροντος από τις επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου Λακωνίας θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με την κατάθεση των αιτήσεων και τον αριθμό πρωτοκόλλου που αυτές θα λάβουν.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 27330-22279 και 27330-29006 (εσωτ. 20 κ. Πατρικάκου, εσωτ. 25 κ. Γκαραβέλη).

 

Πηγή:

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Οριστικό: Τέλος τα πανηγύρια μέχρι το τέλος Ιουλίου – “Για τον Αύγουστο βλέπουμε”

Τι αποφάσισαν οι λοιμωξιολόγοι - Η εισήγηση στην κυβέρνηση