Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Εκδήλωση για τον πολιτισμό

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Μια πρώτη αποτίμηση των πεπραγμένων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στους τομείς του Τουρισμού και του Πολιτισμού αλλά και μια γενικότερη συζήτηση για τις προοπτικές που διανοίγονται στο οργανώνεται την ερχόμενη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου της Πάτρας, παρουσία της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Λίνας Μενδώνη.

Την εκδήλωση οργανώνει η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας, με τίτλο «Πολιτισμός – Τουρισμός στη Δυτική Ελλάδα, πεπραγμένα και προοπτικές». Παράλληλα, στην ίδια εκδήλωση θα γίνει η παρουσίαση του λογότυπου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με ομιλία από τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα. Θα ακολουθήσει εισήγηση από την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και στη συνέχεια τον λόγο θα πάρει η νέα Προϊσταμένη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Άλκηστις Σταθοπούλου.

Θα ακολουθήσει συζήτηση. Στην εκδήλωση έχει προσκληθεί και ο αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Κώστας Τζαβάρας.

 

Πηγή:

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Οριστικό: Τέλος τα πανηγύρια μέχρι το τέλος Ιουλίου – “Για τον Αύγουστο βλέπουμε”

Τι αποφάσισαν οι λοιμωξιολόγοι - Η εισήγηση στην κυβέρνηση