Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

3ήμερη εκδρομή στα Γιάννενα για το 16ο Γαβούστημα των Καππαδοκών

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Το Δίκτυο Μικρασιάτης σε συνεργασία με τη Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδας (ΟΠΣΕ) ταξιδεύει στα όμορφα Γιάννενα και σας περιμένει όλους για μια αξέχαστη εκδρομή στους ρυθμούς του 16ου Πανελλήνιου Γαβουστήματος (ανταμώματος) των Καππαδοκών, που φέτος διοργανώνει ο Μικρασιατικός Σύλλογος Νεοκαισάρειας, στις 23, 24 και 25 Αυγούστου 2013.

Η αναχώρηση θα γίνει έξω από τον ΗΣΑΠ Πειραιά (με ενδιάμεσες στάσεις στην Αθήνα), την Παρασκευή το πρωί στις 8 και επιστροφή την Κυριακή το απόγευμα. Το πρόγραμμα της εκδρομής περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες του Γαβουστήματος στο οποίο η είσοδος είναι ελεύθερη και ξεναγήσεις στην πόλη των Ιωαννίνων (βόλτα στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων, στο Κάστρο, Σπήλαιο Περάματος, βόλτα στην Αγορά).

Το πρόγραμμα των ξεναγήσεων μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις απαιτήσεις της εκδρομής (Μουσείο Βρέλη, Σπήλαιο Περάματος κλπ).

Πρόγραμμα Γαβουστήματος

Παρασκευή απόγευμα στις 7:30 μμ, μετάβαση με το λεωφορείο για την έναρξη του Γαβουστήματος στη Νεοκαισάρεια, με χορευτικά και δρώμενα της Καππαδοκίας, από τους συμμετέχοντες Συλλόγους, στη συνέχεια Καππαδοκικό γλέντι για όλο τον κόσμο και επιστροφή αργά το βραδυ στο Ξενοδοχείο.

Σάββατο πρωί στις 11:00 πμ, Ημερίδα στο Κάστρο των Ιωαννίνων με θέμα «Διαγενεολογικό Τραύμα», ελεύθερο πρόγραμμα μέχρι το απόγευμα και στη συνέχεια στις 7:30 μμ μετάβαση στη Νεοκαισάρεια για τη δεύτερη ημέρα του πολιτιστικού προγράμματος με χορούς και το μεγάλο γλέντι των Καππαδοκών.

Κυριακή πρωί στις 10:00 πμ , αποτίμηση του Γαβουστήματος και ανακοίνωση του Συλλόγου που θα διοργανώσει το Γαβούστημα της επόμενης χρονιάς). Αναχώρηση και επιστροφή το απόγευμα στην Αθήνα. Τιμή κατ΄ατομο 85 ευρώ (λεωφορείο, διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο (ΔΙΩΝΗ) των Ιωαννίνων με πρωινό).

Πληροφορίες Δίκτυο Μικρασιάτης:

Δημήτρης Παντέλας 6987123073

 

Πηγή:

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Οριστικό: Τέλος τα πανηγύρια μέχρι το τέλος Ιουλίου – “Για τον Αύγουστο βλέπουμε”

Τι αποφάσισαν οι λοιμωξιολόγοι - Η εισήγηση στην κυβέρνηση