Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

2ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Χορευτικών Ομάδων στην Τσαριτσάνη του Νομού Λάρισας

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης έχει αναλάβει, όπως έχει ήδη γνωστοποιηθεί, τη διοργάνωση του «12ου Πανελληνίου Συμποσίου Χορευτικών Ομάδων», ενός θεσμού, ο οποίος πραγματοποιείται σε ετήσια βάση και φιλοξενείται σε διαφορετική περιοχή της χώρας.

Το ταξίδι της διοργάνωσης συνεχίζεται και αυτή τη φορά, θα φιλοξενηθεί στην ιστορική και μαρτυρική κωμόπολη της Τσαριτσάνης του Νομού Λάρισας, στους πρόποδες του Ολύμπου. Ως ημερομηνία διοργάνωσης της εκδήλωσης, ορίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του διοργανωτή Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης, η 26η Μαΐου 2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 το πρωί.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι σχετικές προετοιμασίες για την επιτυχία της διοργάνωσης, ενώ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το ακριβές πρόγραμμα και για κάθε σχετικό ζήτημα. Από τη διοίκηση του Συλλόγου καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια, ώστε η συμμετοχή να μην ξεπεράσει το ποσό των 15 ευρώ/ άτομο, όπως άλλωστε ισχύει από το 1ο Συμπόσιο.

Αναλυτική ενημέρωση, το πρόγραμμα και υλικό θα αποσταλεί στους συλλόγους και θα αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης: http://mstsaritsanis.blogspot.gr/. Επιπλέον στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου είναι τα τηλέφωνα: 6973037485 (Χάρης Νούσιας), 6973802471 (Νίκος Βακράτσας) και 6944825631(Τάσος Γεωργούλας).

Από Το Δ.Σ.

του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης

 

Πηγή:

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Οριστικό: Τέλος τα πανηγύρια μέχρι το τέλος Ιουλίου – “Για τον Αύγουστο βλέπουμε”

Τι αποφάσισαν οι λοιμωξιολόγοι - Η εισήγηση στην κυβέρνηση