Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Συνέλευση και κοπή πίτας για την Αδελφότητα Ψαριωτών Κορινθίας

Τοποθεσία: Ψάρι Κορινθίας Νομός: ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Περιφέρεια: Πελοπόννησος

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ-ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ, Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΨΑΡΙΩΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΤΗΝ 26-1-2014, ΩΡΑ 12.00, ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΞΕΝΟΦΩΝ»,ΑΧΑΡΝΩΝ 340, ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ,ΑΘΗΝΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ 3η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2014.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΥΧΕΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΨΑΡΑΙΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ ,ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΜΙΑ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ,ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ”ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΕΕ”.

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,ΗΣΑΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ .ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΑ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗ ΤΩΝ ΛΑΥΚΙΩΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ Κ.Κ. ΦΩΤΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ,ΕΠΙΤΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΗΛΙΑ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ,ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΡΙΩΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΑΝΔΡΕΑ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ Κ.ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΙΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ Κ.ΜΙΧΑΗΛ ΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟ.ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ,ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ,ΑΠΗΥΘΥΝΑΝ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ,ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ,ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΝΤΙΝΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΨΑΡΑΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΕΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΡΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ .

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΑΝΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΨΑΡΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1960 Κ.ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΤΟΥΝΤΑ,ΝΥΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΡΕΒΕΛΙΩΤΗ ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ.ΠΡΟΣΕΤΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΙΧΟΥ,ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ , ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΗΛΥΒΡΙΑΣ,ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ,ΕΠΙ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ 460 ΕΤΩΝ ΜΝΗΜΗΣ(1554-2014) ΑΠΟ ΤΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΜΦΑΛΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΥ ΕΞ ΙΧΘΥΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ,ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ.

ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ-ΔΩΡΕΑΝ-DVD ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΚΑΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟ ΨΑΡΙ ΤΟ 1992,ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΨΑΡΑΙΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΗΓΑΓΕ Ο ΨΑΡΑΙΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ, ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ(ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ), ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΙΑΚΟΥΔΑΣ,ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ .

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ”ΜΕΡΜΗΓΚΑ 5,11251 ΑΘΗΝΑ”.ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ‘’ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΨΑΡΙΩΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ’’ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ”6017 04 0060296” ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ’’111/ 296034-67’’ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΕ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΦΑΞ 2108228521 ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ Η’ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ(ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2014 Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΙΔΙΑ ,ΔΗΛΑΔΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ 20,00 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ,ΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ 5,00 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΜΕΧΡΙ 25 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 65 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΣΠΡΑΓΙΑ).

ΤΕΛΟΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ.

ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου