Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Συνάντηση αποφοίτων του Γυμνάσιο Αλεξ/πολης του έτους 1959 στον πλατανότοπο Μαΐστρου Έβρου

Τοποθεσία: Μαΐστρος Νομός: ΕΒΡΟΥ Περιφέρεια: Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Ξαναζωντάνεψαν τα μαθητικά χρόνια και οι νεανικές μνήμες στους αποφοίτους του Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης του έτους 1959. Το ραντεβού των ασπρομάλληδων συμμαθητών έγινε πράξη και βρέθηκαν να γιορτάσουν τα 54 χρόνια από την αποφοίτηση τους, το Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2013 στο προαύλιο χώρο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας στον πλατανότοπο της Μαΐστρου εκεί όπου πραγματοποιούσαν τις μαθητικές τους εκδρομές.

συνάντηση αποφοίτων στον πλατανότοπο  Μαΐστρου πολιτιστικός Σύλλογος Μαΐστρου Έβρου

Τα συναισθήματα χαράς και συγκίνησης ήταν έντονα και ξεχείλισαν στις καρδιές όλων κατά την συνάντηση φέρνοντας αναμνήσεις και εικόνες από τα πιο όμορφα χρόνια, τα χρόνια που χάραξαν την πορεία της ζωής τους. Η συνάντηση ξεκίνησε από τον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας σε έντονο συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα τελώντας επιμνημόσυνη δέηση για τους συμμαθητές που έφυγαν από κοντά τους, και απουσίαζαν από την συνάντηση αυτή, δείχνοντας με την πράξη τους αυτή την αγάπη τους και ότι θα είναι πάντα δίπλα τους.

συνάντηση αποφοίτων στον πλατανότοπο  Μαΐστρου πολιτιστικός Σύλλογος Μαΐστρου Έβρου

Όλοι τους ευχαρίστησαν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου για την άριστη φιλοξενία που τους επιφύλαξαν αλλά και για τις προσπάθειες που καταβάλει στο κομμάτι του πολιτισμού. Τέλος περιηγήθηκαν στους χώρους του μουσείου απο την κ. Δανάκη Τάνια και φεύγοντας περπάτησαν στον πλατανότοπο όπου σήμερα ήταν γεμάτος από παιδικές αναμνήσεις τις τότε εποχής.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαΐστρου ευχαριστεί θερμά όλους όσους βρέθηκαν στο σημερινό ραντεβού των αποφοίτων του 1959 για τις ευχαριστίες τους και τα καλά τους λόγια. Το μόνο ανθρώπινο που μας απομένει είναι η οικογένεια, οι φίλοι και οι αναμνήσεις. Τους ευχόμαστε να τους χαρίσει ο θεός έτη πολλά, να είναι γεροί και να συναντηθούν και τα επόμενα χρόνια.

συνάντηση αποφοίτων στον πλατανότοπο  Μαΐστρου πολιτιστικός Σύλλογος Μαΐστρου Έβρου

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου