Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου στους αγώνες ανώμαλου δρόμου Λυκείων της περιοχής

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Αθλητικό γεγονός σπουδαίας σημασίας αποτέλεσε για τον οικισμό μας, η διεξαγωγή των Αγώνων Ανωμάλου Δρόμου Λυκείων Ν. Έβρου στις 19 Φεβρουαρίου 2013, στον Πλατανότοπο του χωριού μας.

 

Τους αγώνες διοργάνωσε η Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Έβρου – Τμήμα Φυσικής Αγωγής. Οι μαθητές και οι μαθήτριες, έτρεξαν τα 4.000 και 3000 μέτρα αντίστοιχα στον χώρο του Πλατανότοπου, ο οποίος πρέπει να το πούμε ότι είναι ιδανικός όχι μόνο για τέτοιου είδους εκδηλώσεις, αλλά και για εκδρομές Σχολείων και περιπάτους. Βέβαια μια μικρή παρέμβαση από την μεριά της Πολιτείας, θα έδινε στον αγαπημένο μας χώρο, μια καινούργια πνοή και ένα καινούργιο όραμα.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Σχολική Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Ροδόπης και Έβρου κ. Κωνσταντινίδου Ξανθή, αλλά και αρκετοί καθηγητές Φυσ. Αγωγής και Δάσκαλοι. Επίσης ιδιαίτερη ομορφιά έδωσαν στους Αγώνες οι μαθητές του Δημοτικού μας Σχολείου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

 

Για την άρτια διοργάνωση των αγώνων συνέβαλαν καθοριστικά, ο Σύνδεσμος Κριτών Στίβου Αν. Μακεδονίας και Θράκης, ο Σύλλογος Βετεράνων Κλασικού Αθλητισμού Ν. Έβρου, αλλά και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαΐστρου.

 

Φωτογραφικό υλικό θα βρείτε εδώ : http://www.silogosmaistrou.gr/

Σύλλογος

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου