Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Πολιτιστικές εκδηλώσεις «ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 2013»

Τοποθεσία: Μαΐστρος Νομός: ΕΒΡΟΥ Περιφέρεια: Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Δελτίο Τύπου
Σήμερα Δευτέρα 01 Ιουλίου 2013 ανακοινώθηκε από την Οργανωτική Επιτροπή των Πολιτιστικών και Αθλητικών Φορέων Μαΐστρου το πρόγραμμα εκδηλώσεων προς τιμήν της Αγίας Μαρίνας με την ονομασία «ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 2013». Για το λόγο αυτό, η Οργανωτική Επιτροπή των εκδηλώσεων απηύθυνε χαιρετισμό στους επισκέπτες και τους κατοίκους της Μαΐστρου αναφέροντας τα εξής:

Φίλοι και φίλες..
Ένα ακόμη πολιτιστικό πενθήμερο ξεκινά στον οικισμό μας με αφορμή την εορτή της Αγίας Μαρίνας, υποσχόμενο στιγμές ικανοποίησης και χαλάρωσης, σε μια δύσκολη περίοδο για όλους μας. Χάρη όμως στην καλή θέληση και τη συνεργασία με όλους τους τοπικούς φορείς και συλλόγους, καταφέραμε να οργανώσουμε ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και φέτος.

Εκδηλώσεις που προβάλουν τα ήθη, τα έθιμα και τις δράσεις του οικισμού μας, θα γεμίσουν τις μέρες σας, ελπίζοντας να καλύψουν τα ενδιαφέροντα και τις προσδοκίες όλων των ηλικιών. Σας καλούμε να στηρίξετε με την παρουσία σας τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, να ενημερωθείτε για τις δράσεις των συλλόγων μας, τις δράσεις εθελοντισμού, να γνωρίσετε τον όμορφο οικισμό μας, να περιηγηθείτε στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, και τέλος να βιώσετε τη φιλοξενία μας όπως απλόχερα θα σας την προσφέρουμε. Σας ευχόμαστε ένα όμορφο πενθήμερο γεμάτο διασκέδαση, χαρά και κυρίως αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο.

Η Οργανωτική Επιτροπή
«Αγία Μαρίνα 2013»

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου