Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

“Ποδηλατώ & Θυμάμαι”: Εκδήλωση του Συλλόγου Ποντίων Μετ/σης

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Ο Σύλλογος Ποντίων Μετ/σης “Ο Εύξεινος Πόντος” στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την επέτειο της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού, διοργανώσει για πρώτη φορά στο δήμο Μεταμόρφωσης, την Κυριακή 12 Μαΐου ποδηλατική βόλτα με τίτλο “Ποδηλατώ & Θυμάμαι”.

 

Η εκκίνηση θα γίνει στις 10.00 π.μ από το κτίριο του Συλλόγου που βρίσκεται επί της οδού Κ.Βάρναλη 12 και ο τερματισμός στο ίδιο σημείο γύρω κατα τις 12.00 μ.μ. Η διαδρομή έχει σχεδιαστεί ειδικά για να μην κουράσει ακόμα και τους αρχάριους.

 

Η βόλτα θα γίνει σε δύο φάσεις, η πρώτη θα ολοκληρωθεί επιστρέφοντας εκεί απ’ όπου ξεκινήσαμε διαγράφοντας 3 χλμ. Η δεύτερη για τους πιο γυμνασμένους, θα συνεχίσει και θα ολοκληρωθεί στα 7 χλμ.

 

Και στις δύο διαδρομές θα γίνονται στάσεις σε ιστορικά σημεία της περιοχής για να γνωρίσουμε καλύτερα την ιστορία του τόπου μας. Στη βόλτα μπορούν να συμμετέχουν όλες οι ηλικίες και φυσικά παιδιά, μιας και ο ρυθμός θα είναι χαλαρός για να απολαύσουμε τη διαδρομή.

 

Η αντιπροσωεπία ποδηλάτων Gatsioulis θα φροντίσει τα οχήματά μας να είναι έτοιμα και ασφαλή για τη βόλτα, ενώ ο σύλλογος έχει φροντίσει να έχουμε συνοδεία από οχήματα της δημοτικής αστυνομίας καθώς και ιατρική κάλυψη για την ασφαλή μετάβαση των ποδηλατιστών. Εσείς καλό θα είναι να έχεε μαζί σας, πέρα από το ποδήλατό σας, κράνος για την αποφυγή ατυχήματος.

 

Σας περιμένουμε όλους με τις οικογένειές σας να χαρούμε και να θυμηθούμε μία βόλτα με ποδήλατο.. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα του συλλόγου μας στο facebook.

 

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ του Συλλόγου

Σύλλογος

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου