Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Πλήθος κόσμου στον χορό των Ηπειρωτών Κοζάνης

Τοποθεσία: Κοζάνη Νομός: ΚΟΖΑΝΗΣ Περιφέρεια: Δυτική Μακεδονία Φυλή: Ηπειρώτες

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014, ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης.

sillogos ipeirwtwn kozanis xoros 2014 1

Το μουσικό σχήμα των “Λαλητάδων” με τους υπέροχους μουσικούς του ήχους, η άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης και το άφθονο κρασί βοήθησαν ώστε οι παραβρισκόμενοι να περάσουν ατέλειωτες χορευτικές ώρες σε μια υπέροχη βραδιά.

 sillogos ipeirwtwn kozanis xoros 2014 2

Στις ευχάριστες εκπλήξεις του χορού ήταν η επιτυχής εμφάνιση των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου, η βράβευση των επιτυχόντων μαθητών στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας μας και η συμμετοχή του νέου κόσμου, η οποία με την παρουσία της και τα παραδοσιακά ακούσματα που αποδεικνύει ότι έχει αποτελεί το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα για την εποχή μας.

 sillogos ipeirwtwn kozanis xoros 2014 3

Στους νέους ανθρώπους μάλιστα, αναφέρθηκε μεταξύ των άλλων στο μήνυμά του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών κος Κων. Τσιάντας, ο οποίος τόνισε την ανάγκη να υπερασπίσουμε και να διατηρήσουμε αναλλοίωτα τα ιδανικά μας σεβόμενοι την παράδοση, τον πολιτισμό και το περιβάλλον μας.

sillogos ipeirwtwn kozanis xoros 2014 4

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου