Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Ο χορός των Ηπειρωτών Φλώρινας “Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ”

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014 στην εκδήλωσή μας, βοηθώντας να συνθέσουμε μια βραδιά γεμάτη κέφι και χορό!

 

Το γεγονός ότι σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία ο κόσμος αγκαλιάζει τις προσπάθειές μας, μας δίνει δύναμη και κουράγιο για το επόμενο βήμα, υπενθυμίζοντας μας πως όσο παραμένουμε πιστοί σε αυτό που υπηρετούμε, την παράδοσή μας και την γενέτειρά μας θα είναι και αυτός δίπλα μας!

 

Μοναδική μας αποστολή είναι η διάσωση και διάδοση της πολιτιστικής μας κουλτούρας και η προβολή της ιδιαίτερης μας πατρίδας με όλα της τα χαρακτηριστικά παραμένοντας εκτός άλλων δραστηριοτήτων που δεν εξυπηρετούν τους σκοπούς μας. Εισπράττοντας την αγάπη των συμπολιτών μας μέσα από τις δράσεις και την στάση μας, βλέποντας τα παιδιά των χορευτικών μας τμημάτων και ζώντας τα καθημερινά πιστεύουμε πως μένουμε πιστοί στον σκοπό μας.

 

Επίσης, νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς που προσέφεραν τα δώρα και ιδιαίτερα τις επιχειρήσεις Auto Soumpasis ως μέγα χορηγού της εκδήλωσης και τα φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Θεωρητικό και Μετάδοση που μας τίμησαν προσφέροντας δώρα αξίας 1000€ εώς 3500€ και τον φούρνο του κ.Μουσμουλα Παντελή για την προσφορά της βασιλόπιτας. Τους τοπικούς φορείς και συλλόγους που μας τιμούν με την δική τους παρουσία, την καταπληκτική ορχήστρα του Κώστα Σμολικα και τους Γιάννη Φακο και Φώτη Τρασα για την βραδιά που μας χάρισαν, τους χορηγούς προβολής και επικοινωνίας Ράδιο Φλώρινα, Νέα Φλώρινα, Βήμα Φλώρινας, Ηχώ, Πολίτης, Παρατηρητής, West tv και όλα τα ηλεκτρονική και έντυπα μέσα που είναι πάντα κοντά μας.

 

Τελειώνοντας, θέλουμε να συγχαρούμε τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων ηλικίας 4 εώς 13 χρονών και τους χοροδιδασκάλους του κα.Κολωνη Ήρα & κ.Κωνσταντίνου Ιωάννη για την άρτια παρουσίασή τους και να ευχαριστήσουμε τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν στο ρόλο που έχουμε αναλάβει, αυτόν της επαφής των παιδιών με την παράδοση!

 

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος , Η Γεν.Γραμματέας

Καλδάνης Κων/νος , Γάκη Ευγενία

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα τυχερά λαχεία που κερδίζουν τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς. Την κατάσταση επίσης μπορείτε να τη βρείτε στο κατάστημα καλλυντικών “Κατερίνα” έναντι της τράπεζας Πειραιώς. Για την παραλαβή τους επικοινωνήστε με τον Σύλλογο.

σύλλογο ηπειρωτών φλώρινας

σύλλογος ηπειρωτών φλωρινας

 σύλλογος ηπειρωτών φλωρινας

Σύλλογος

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου