Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Ετήσιος Χορός του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης

Τοποθεσία: Κοζάνη Νομός: ΚΟΖΑΝΗΣ Περιφέρεια: Δυτική Μακεδονία Φυλή: Ηπειρώτες

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013, ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης στο οικογενειακό κέντρο «Κοσμοκίνηση».

Ξεχωριστή ομορφιά και χάρη προσέδωσαν στο χορό, τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, που απέσπασαν το αυθόρμητο χειροκρότημα του κοινού με τις εντυπώσεις να «κλέβει» το μεγάλο χορευτικό, που παρουσίασε ηπειρώτικους χορούς με τις άκρως εντυπωσιακές, νυφιάτικες στολές, από την Λυτζουριά της Βορείου Ηπείρου.

Ευχάριστη έκπληξη στη βραδιά αποτέλεσε η προσέλευση του κόσμου και η συμμετοχή στο χορό αρκετών νέων ανθρώπων, επιβεβαιώνοντας τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνο Τσιάντα ο οποίος στο λόγο του αναφέρθηκε στο πόσο άχρωμη θα ήταν η κοινωνία χωρίς τους πολιτιστικούς συλλόγους, τονίζοντας παράλληλα την ευαισθητοποίηση του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης σε κοινωνικά θέματα, μια που κι εφέτος μέρος των εσόδων του χορού θα διατεθεί σε κοινωνικούς σκοπούς.

Τέλος, το καταξιωμένο ηπειρώτικο σχήμα με τον Θωμά Χαλιγιάννη στο κλαρίνο και τον Κώστα Καραπάνο στο βιολί συνοδευόμενοι από τους Τάσο Ντάφλο στο ντέφι, Φώτη Παπαζήκο στο λαούτο και Γεώργιο Γκούβα στο τραγούδι κράτησε αμείωτο το κέφι και την διάθεση των παρευρισκομένων μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ετήσιος χορός του συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης

ετήσιος χορός του συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης

ετήσιος χορός του συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης

ετήσιος χορός του συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου