Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Έναρξη τμημάτων της Ένωσης Ρουμελιωτών Ν.Ιωνίας

Φυλή: Ρουμελιώτες

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

“Άρχισε γλώσσα μ’ άρχισε τραγούδια ν’ αραδιάζεις και την καλή παρέα μας να την εδιασκεδάζεις”
Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,
Φίλες και Φίλοι,

Η Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια την έναρξη λειτουργίας

  1. του Ομίλου Παραδοσιακών Χορών στον Περισσό για 7η συνεχή χρονιά, κάθε Πέμπτη από 18:00 έως και 21:00 στην ανακαινισμένη αίθουσα εκδηλώσεων των 3ου Γυμνασίου και 6ου Γενικού Λυκείου Νέας Ιωνίας (Μακελαράκη και Σαλαμίνος). Υπεύθυνος διδασκαλίας ο κ. Ανδρέας Ατζάμπος.
  2. του Ομίλου Παραδοσιακών Χορών στην Αλσούπολη για 5η συνεχή χρονιά κάθε Τρίτη από 18:30 έως και 20:00 στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας (Μεσσηνίας 15). Υπεύθυνος διδασκαλίας ο κ. Ανδρέας Ατζάμπος.
  3. του Εργαστηρίου Παραδοσιακού Τραγουδιού στον Περισσό σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό της Αγίας Αναστασίας Φαρμακολυτρίας για 6η συνεχή χρονιά, κάθε Τρίτη από 18:00 έως και 19:30. Χοράρχης θα είναι ο κ. Ευάγγελος Σαραντίδης, Καθηγητής Παραδοσιακής Μουσικής.
  4. Νεανικής Ομάδας Παραδοσιακών Χορών στον Περισσό για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου για πρώτη χρονιά (κατόπιν συνεννοήσεως).Υπεύθυνος διδασκαλίας ο κ. Ανδρέας Ατζάμπος.

Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας Έναρξη λειτουργίας τμημάτων

Καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο που αγαπά την Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική και Χορευτική παράδοση της πατρίδας μας να πλαισιώσει και φέτος τις ως άνω δράσεις, εντρυφώντας στην ανάδειξη, μελέτη και διατήρηση του ζωύρρητου και ακένωτου λαϊκού μας πολιτισμού.

Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να είναι κοντά μας ας μη διστάσουν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6972978570, ή στο Email: [email protected] ή να μας ακολουθήσουν στο facebook: Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας.

Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας Έναρξη λειτουργίας τμημάτων

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου