Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας

Φυλή: Ρουμελιώτες

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Πολλὰ δὲ θέλει ὁ ἄνθρωπος, νά ῾ν᾿ ἥμερος νά ῾ναι ἄκακος
Χριστούγεννα κι Ἀνάσταση., λίγο φαΐ, λίγο κρασί
Οδυσσέας Ελύτης

Συμπατριώτισσα, Συμπατριώτη,
Φίλη , Φίλε

Η Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας, πιστή στην καταστατική της επιταγή να στηρίξει κάθε εμπερίστατο άνθρωπο (μεμονωμένο ή οικογένεια) που κλυδωνίζεται από τη σημερινή τρικυμία της οικονομικής και πνευματικής κρίσης, διοργανώνει 2ήμερο εκδηλώσεων Αλληλεγγύης το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου (16:00 – 20:30) και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 (12:30 – 21:00) στην αίθουσα εκδηλώσεων των 3ου Γυμνασίου και 6ου Λυκείου στον Περισσό (Μακελαράκη και Σαλαμίνος).

Απευθυνόμαστε σε κάθε άνθρωπο που μπορεί και θέλει να προσφέρει από το περίσσευμα της αγάπης του να συμμετάσχει σε αυτό το εθελοντικό εγχείρημα. Και τις 2 ημέρες θα λειτουργεί δωροέκθεση, το προϊόν της οποίας θα διατεθεί για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ κοινωνικές δράσεις. Θα διαθέσουμε και τις 2 ημέρες :

• Βιβλία
• Χειροποίητα / παραδοσιακά τρόφιμα και γλυκά
• Διακοσμητικά – είδη δώρων
• Οτιδήποτε συνιστά για εσάς δώρο αγάπης και θέλετε να μας το εμπιστευθείτε!

Επιθυμητή ημερομηνία παράδοσης των προσφορών σας είναι 11 Δεκεμβρίου 2013 στο ως άνω χώρο. Παράλληλα θέλοντας να ενισχύσουμε την Κοινωνική Ιματιοθήκη, Φαρμακείο και Παντοπωλείο του Δήμου μας, θα συγκεντρώσουμε

• Φάρμακα, Ρούχα, παπούτσια, Τρόφιμα

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 θα διοργανωθεί νεανική μουσική εκδήλωση.Ως ελάχιστο αντίδωρο της εμπιστοσύνης σας, θα οργανώσουμε ένα μεγάλο Παραδοσιακό γλέντι την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 19:00. Ελάτε να διασκεδάσουμε, όπως εμείς ξέρουμε!

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου