Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Απόλυτη επιτυχία στο παραδοσιακό πανηγύρι της Αιανής Κοζάνης

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα οι τριήμερες εκδηλώσεις για το Παραδοσιακό Πανηγύρι της Αιανής, που διεξάγεται κάθε χρόνο με αφορμή την εορτή του Αγίου Πνεύματος.

 

πανηγύρι Αιανής 2013 Αγίου Πνεύματος 2

 

Με μπροστάρη τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» και τη βοήθεια του Συλλόγου Γυναικών Αιανής, του Εμπορικού Συλλόγου και της Δημοτικής Κοινότητας, κάτοικοι και επισκέπτες απόλαυσαν για τρεις μέρες μια εξαιρετική διοργάνωση με το γλέντι να κρατά καθημερινώς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

πανηγύρι Αιανής 2013 Αγίου Πνεύματος 3

 

Η αυλαία άνοιξε το Σάββατο το βράδυ με λαϊκά τραγούδια από την ορχήστρα «Δραπέτες» καιφιλοξενούμενους τα μέλη των παλαιμάχων της ομάδας της Ξάνθης που λίγες ώρες νωρίτερα είχαν αγωνιστεί με τους παλαιμάχους του «Αλιάκμων Αιανής». Την Κυριακή ο κόσμος διασκέδασε με το γνωστό συγκρότημα του Γιάννη Μπούκου υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής ενώ στο ίδιο τέμπο συνεχίστηκε το γλέντι και τη Δευτέρα με το συγκρότημα του ανερχόμενου Παναγιώτη Πάλλα.

 

πανηγύρι Αιανής 2013 Αγίου Πνεύματος 4

 

Η διοργάνωση κέρδισε τα εύσημα απ’ όσους βρέθηκαν το τριήμερο στην Αιανή, με την καινούργια διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου, η οποία απαρτίζεται από νέα παιδιά να έχει τη στήριξη δεκάδων εθελοντών σε αυτή την προσπάθεια.

 

πανηγύρι Αιανής 2013 Αγίου Πνεύματος 5

 

Βεβαίως στις εκδηλώσεις του πανηγυριού ξεχώρισαν και οι παράλληλες δράσεις με έκθεση βιβλίου και παιχνίδια για τα παιδιά, με την βοήθεια των Προσκόπων Κοζάνης.

 

πηγη : http://kozanimedia.gr

Σύλλογος

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου