Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Ανακοίνωση του ΠΣ Μαΐστρου για την κλήρωση των πρωταθλημάτων Θράκης – Αν.Μακεδονίας

Τοποθεσία: Μαΐστρος Νομός: ΕΒΡΟΥ Περιφέρεια: Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Σας γνωρίζουμε ότι η κλήρωση των αγωνιστικών Πρωταθλήματων 2013-14 που διοργανώνει η Ένωσή μας, θα γίνει την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 10:00, στον οικισμό της Μαΐστρου Αλεξανδρούπολης με «οικοδεσπότη» τον Α.Ο. Μαΐστρου (Αμαζόνες Μαΐστρου), που ευγενικά προσφέρθηκε να φιλοξενήσει την εκδήλωση στην αίθουσα προβολής του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας σε μια συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαΐστρου.

Με την ευκαιρία αυτή, καλούμε όλα τα Σωματεία της Ένωσης, να δώσουν το παρόν τους, προκειμένου παράλληλα με την Κλήρωση, να αναπτυχθούν και να συζητηθούν, τα νέα δεδομένα που προκύπτουν για την διοργάνωση των πρωταθλημάτων 2013-2014, όλων των κατηγοριών στην Ένωσή μας.

Μετά το πέρας της κλήρωσης των πρωταθλημάτων θα ακολουθήσει συνάντηση με τους εμπλεκόμενους φορείς του βόλεϊ στην Α’ Περιφέρεια σε μια σειρά ενημερωτικών και επιμορφωτικών συναντήσεων με διοργανωτή τον Σύνδεσμο Διαιτητών Πετοσφαίρισης Αν. Μακεδονίας & Θράκης και υπό την αιγίδα της Ένωσης. Η συνάντηση είναι η δεύτερη κατά σειρά και απευθύνεται στα Σωματεία ΓΑΣ Θύελλα Φερών, ΜΓΣ Εθνικός, ΓΣΓ Νίκη, Αμαζόνες Μαΐστρου, Γ.Ε.Α., ΓΣ Φοίνικας, ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής, ΠΑΣ Θράκες, ΑΣ Ερμογένης.

Στόχος είναι η πλήρης και σωστή ενημέρωση αθλητών, προπονητών και παραγόντων για τους Κανονισμούς του αθλήματος, με ιδιαίτερη έμφαση στις πρόσφατες τροποποιήσεις που έχουν γίνει και οι οποίες θα ισχύσουν από την τρέχουσα αθλητική περίοδο 2013-14. Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει μπουφές.

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου