Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

«Αμυγδαλοτσακίσματα … Σου στέλνω χαιρετίσματα!»

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Ένα χρόνο λειτουργίας έκλεισε ο Ηγέχορος Πειραιά και θέλει να το γιορτάσει! Το Σάββατο 12 Ιουλίου 2014 και ώρα 20.00 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Ρέντη Μίκης Θεοδωράκης (οδός Νάξου) θα δώσουμε την πρώτη μας κεντρική παράσταση με γενικό τίτλο «Αμυγδαλοτσακίσματα .. σου στέλνω χαιρετίσματα».

 

Στο πρώτο μέρος της παράστασης οι ομάδες μοντέρνων χορών θα μας παρουσιάσουν χορογραφίες λάτιν, ζούμπα και bellydance. Υπεύθυνες πο δασκάλες τους Ειρήνη Λαγουδάκη και Ειρήνη Σουγιουλτζη. Στο δεύτερο μέρος οι ομάδες λαϊκών χορών του Ηγέχορου και της Unesco θα μας παρουσιάσουν αστικούς χορούς. Υπεύθυνοι οι Κώστας Τουλάτος, Γεωργία Παράσχου και Ιωάννα Καιροφύλαξ. Στο τρίτο και τελευταίο μέρος η πρωτοετής ομάδα αρχαρίων του Ηγέχορου θα μας παρουσιάσει χορούς των Βλάχων και της Ορεινής και Πεδινής Καρδίτσας.

 

Η παραστασιακή ομάδα θα μας παρουσιάσει χορούς της Θράκης. Η ομάδα ενηλίκων του Αγίου Νείλου Καλλιπόλεως θα μας παρουσιάσει χορούς της Κεντρικής Μακεδονίας. Η χορευτική ομάδα του Συλλόγου Μικρασιατών Ανατολικής Αττικής θα μας παρουσιάσει χορούς του τόπου της. Και τέλος η παραστασιακή ομάδα θα μας παρουσιάσει χορούς Κυκλάδων.

 

Φινάλε όλοι μαζί οι χορευτές όλων των ομάδων θα κλείσουν την βραδιά με τον Αγερανο της Πάρου. Αμυγδαλοτσακίσματα σου στέλνω χαιρετίσματα! Την ευθύνη έχει ο Κώστας Τουλάτος. Σας περιμένουμε!

 

Ενδυματολογική Επιμέλεια : Φιλανθή Μπογέα

Ηχητική κάλυψη : Δημήτρης Ρούσσης

 

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος , Ο Γραμματέας

Κώστας Τουλάτος , Κώστας Φαλιερος

Σύλλογος

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου