Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

1η μέρα του 7ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ στην Παστίδα Ρόδου

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Την 1η ημέρα του 7ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ Παστίδας Ρόδου μετά την ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου Ιωσήφ Σιαλούπ και την εντυπωσιακή τελετή έναρξης που παρακολούθησαν οι παριστάμενοι στον προτζέκτορα, ακολούθησε η βράβευση των αριστούχων μαθητών μονίμων κατοίκων Παστίδας Ρόδου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παστίδας “Καμάρι” και από την Δημοτική Κοινότητα Παστίδας.

1η μερα 7ου πολιτιστικού φεστιβάλ παστίδας ροδου του πολιτιστικού συλλόγου παστίδας ρόδου ΚΑΜΑΡΙ

 

Απηύθυναν χαιρετισμό και πραγματοποίησαν βραβεύσεις οι :
– Μοσχής Σταύρος – Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Παστίδας, Μουτάφη
– Δέσποινα – Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος στον Τομέα Κοινωνικής Μέριμνας, Κυριακούλης Παναγιώτης – Χωρικός Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Πεταλούδων, Κουκιάς Μάριος – Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ροδίων,
– Σμαραγδιού Εμμανουήλ – Επίτιμο μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παστίδας “Καμάρι” και Πάττας Ιωάννης
-Τοπικός Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Παστίδας.

Η τέλεια βραδιά ολοκληρώθηκε με μία καταπληκτική μουσική συναυλία από την Φιλαρμονική Δ.Ε. Ιαλυσού – Πεταλούδων υπό την Διεύθυνση του Μάκη Φουρλάνου. Στον χώρο που διεξάγεται το Φεστιβάλ υπάρχουν εκθεσιακά περίπτερα του Συλλόγου με έργα από το Παιδικό Τμήμα Ζωγραφικής και από το Τμήμα Αγιογραφίας.

1η μερα 7ου πολιτιστικού φεστιβάλ παστίδας ροδου του πολιτιστικού συλλόγου παστίδας ρόδου ΚΑΜΑΡΙ

 

Όλοι να βοηθήσουμε τον μικρό Άγγελο Γκιώνη
Ο μικρός Άγγελος Γκιώνης είναι μόλις 4 χρονών και τους τελευταίους 7 μήνες παλεύει μ’αυτό το το τέρας που λέγεται καρκίνος! Για να μπορέσει να συνεχίσει τον αγώνα του, πρέπει να μεταβεί άμεσα στο εξωτερικό, και πιο συγκεκριμένα στην Αγγλία, για να του δοθεί η ευκαιρία να γίνει καλά.

Για να κρατήσουμε αυτή την ελπίδα ζωντανή χρειαζόμαστε τη βοήθεια και τη στήριξη όλων σας σε αυτόν τον μεγάλο και δύσκολο δρόμο που θα διανύσουμε. Η οποιαδήποτε βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο καθένας σας, είναι πολύ σημαντική για τον Άγγελο.

Για τον Ιερό αυτό σκοπό υπάρχει ένα κουτί στο Περίπτερο του Συλλόγου μας το οποίο θα βρίσκεται εκεί καθόλη την διάρκεια του Φεστιβάλ και με συνεχείς ανακοινώσεις από το μικρόφωνο, καλείται ο κόσμος να συνεισφέρει όσο μπορεί.

Δείτε παρακάτω τα σχετικά videos :

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zJWq8AEetns

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TsMWjln7t2w

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου