Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Σύλλογος Μικρασιατών Νικομήδειας «Οι Κιζδερβενιώτες»

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Νικομήδειας «Οι Κιζδερβενιώτες» ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2008, από μια ομάδα ανθρώπων που κατάγονται από το χωριό Κίζδερβεντ της Νικομήδειας, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή της Μικράς Ασίας, με πρωταρχικό σκοπό τη διατήρηση των παραδόσεων, των ηθών και των εθίμων των Μικρασιατών.

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

   

  Το email σας (απαραίτητο)

   

  Θέμα

   

  Το μήνυμά σας

   

   

   

  Πληροφορίες Συλλόγου

  Τοποθεσία: Μικρά Ασία Περιφέρεια: Αλησμόνητες Πατρίδες Φυλή: Μικρασιάτες

  Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

  Ο σύλλογος είναι μέλος της Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδας και της Πανελλήνιας Ένωσης Καππαδοκικών Σωματείων. Στο σύλλογο λειτουργούν δύο χορευτικά τμήματα, αρχαρίων κάθε Δευτέρα 20:00 – 21:30 με χοροδιδάσκαλο τον κο Κατσαρή Κλεομένη, και προχωρημένων κάθε Τετάρτη 20:30 – 22:00 με χοροδιδάσκαλο την κα Παντικίδου Μαρία, καθώς και τμήμα χορωδίας κάθε Τετάρτη 19:00 – 20:30 με χοράρχη την κα Νάτσιου Σοφία. Στα χορευτικά τμήματα και στη χορωδία διδάσκονται χοροί και τραγούδια από την “καθ’ημάς Ανατολή”.

  Ο σύλλογος στεγάζεται σε ιδιόκτητη αίθουσα, που πρόσφατα κατάφερε να αγοράσει με τη συμβολή και τις προσπάθειες των μελών του, και βρίσκεται στην οδό Γυμνασ. Δημ. Στεφάνου 16, Χαριλάου – Θεσ/νίκη, τ.κ. 54250. Το τηλ.- φαξ του συλλόγου είναι :2310 321 368, κινητά : 6977 362074 και 6973 336564, e-mail : [email protected]

  Μέσα σε πλαίσια κοινωνικής προσφοράς, ο σύλλογος διατηρεί τράπεζα αίματος σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και διοργανώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα εθελοντικές αιμοδοσίες ανοιχτές στο ευρύ κοινό, στην πλατεία της Χαριλάου. Επίισης διοργανώνει και συμμετέχει σε πολιτιστικές εκδηλώσεις εντός και εκτός συνόρων, διατηρεί ένα πλούσιο βεστιάριο με αυθεντικές φορεσιές, φερμένες από τις αλησμόνητες πατρίδες της Ανατολής και πραγματοποιεί ψυχαγωγικές εκδρομές για τα μέλη και τους φίλους του στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

  Το Δ.Σ. :
  Κατσούπης Γιώργος : Πρόεδρος
  Παντικίδου Μαρία : Αντιπρόεδρος,Υεύθ. χορευτικού & χορωδίας
  Αναστασιλάκη-Ραμπότα Χρύσα : Γεν. Γραμματέας
  Κρουστάλλη Φιλιώ : Ταμίας
  Παππά Θέλξη : Υπεύθ. Εκδρομών
  Λαδοπούλου Αναστασία : Υπεύθ. Δημ. Σχέσεων
  Χ#Αγγελίδης Δημήτρης : Μέλος

  Gallery

  Νέα/Εκδηλώσεις

  • Νέα Συλλόγων

  Σχόλια Χρηστών

  x

  Δείτε Επίσης

  Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

  Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.