Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Σύνδεσμος των εν Αθήναις Σεριφίων

Ο Σύνδεσμος ιδρύθηκε το 1896, εδώ και 120 χρόνια, από τους πρώτους Σεριφιώτες που ξεκίνησαν από τη Σέριφο, οραματιζόμενοι μια αποδοτικότερη επαγγελματική αποκατάσταση στην πρωτεύουσα.

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

   

  Το email σας (απαραίτητο)

   

  Θέμα

   

  Το μήνυμά σας

   

   

   

  Πληροφορίες Συλλόγου

  Τοποθεσία: Σέριφος Νομός: ΚΥΚΛΑΔΩΝ Περιφέρεια: Νότιο Αιγαίο Φυλή: Κυκλαδίτες

  Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

  Πολλές οι δραστηριότητές του, για τις οποίες τιμήθηκε το 1995 με το βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών. Η δημιουργία και συνεχής ενίσχυση Τράπεζας Αίματος, η έκδοση διμηνιαίως της εφημερίδας “Σέριφος”, η έκδοση ημερολογίου και Χάρτη της Σερίφου, η έκδοση διαφόρων επιστημονικών βιβλίων Σερίφιων συγγραφέων και επιστημόνων, η ηχογράφηση δίσκων, κασέτας και cd με σεριφιώτικους σκοπούς και τραγούδια, η ίδρυση και η λειτουργία Λαογραφικού Μουσείου είναι μερικές από τις δραστηριότητες του.

  Η χορευτική ομάδα, στην οποία συμμετέχουν νέοι, νέες και παιδιά παίρνει μέρος σε διάφορες παραδοσιακές εκδηλώσεις και φεστιβάλ. Διαθέτει σεριφιώτικες ανδρικές και γυναικείες φορεσιές. Τα μαθήματα γίνονται κάθε Παρασκευή στην αίθουσά μας, στη Πλ. Λαυρίου στην Ομόνοια. Πρόεδρος Συνδέσμου Σεριφίων είναι η κα Φλώρα Πεφάνη – Λιβανίου Υπεύθυνος Χορευτικού είναι ο κος Κουζούπης Αντώνης και Χοροδιδάσκαλος o κος Βήχας Κωνσταντίνος.

  Επικοινωνία: Πέμπτη 18:00-20:00μμ & Παρασκευή 21:30-23:30μμ

  Σχόλια Χρηστών

  x

  Δείτε Επίσης

  Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

  Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.